Kafam bir konuda çok karıştı. Yeni tanıştığım sadece arkadaş olarak gördüğüm bir erkek arkadaşım var. Kendisi kız erkek ayırt etmeden “lan” diye hitap ettiğini hatta küfürlü bile konuştuğunu söyledi. Bu benim kabul edebileceğim bir tavır değil bunu kendisine de söyledim. Peki dedi ve bana gayet saygılı davranıyor, şimdiye kadar bir yanlışını görmedim. Ama kafam çok karışık, sizce muhabbeti sonlandırmalı mıyım?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
21Sizce iletişimi sonlandırmalı mıyım?
Tek problem lan demesi ise o düzeltilebilir bence. Herkesin iletişimi süper değil ki. Rahatsız olduğunu söylersin kelimler yakışmıyor kullanma dersin çözüm odaklıysa zaten düzeltir ama tek problem bu değilse gözüne çarpan farklı şeyler varsa kendini daha fazla kaptırma.
Detayı tekrar okur musunuz çok çok rica etsem
Zaten bana hiçbir zaman öyle hitap etmedi ama ikidir ben kız erkek ayırt etmeden lanlı konuşurum deyip durdu. Benim farklı olduğumu mu söylemeye çalışıyor ne yapıyor anlamadım. Bana öyle hitap etse asla konuşmam zaten
Herkese farklı anlattığına göre ben devam etmezdim.
Detayı cevaplar mısınız çok rica etsem
Detayı cevaplar mısınız çok rica etsem
En sakar adam tipi iki yüzlü
İki yüzlü diyebilir miyiz bilmiyorum ama yani o tavrını kabul eden bir kadın nasıl var olabilir ona da şaşırdım