Selaaamlar sevgili KS sakinleri.
Duygusallık olarak bakınca, kadınlar daha duygusal gibi bir algı var ki; bu biraz gözyaşlarımıza endeksli olarak yaratılmış bir algı diyebiliriz. Tabi kadınlardaki anaçlık da duygularla doğrudan bağlantılı.
Lakin ruh derinliği ve inceliği olarak düşünürsek, erkeklerin şiir yazma konusunda kadınları geride bırakan güzel bir yetenekleri var. Bunu da yok sayamayız.
Romantizm deseniz bu konuda kararsızım. Hangi taraf daha romantik buradan direkt burçlara bağlayabilirim konuyu ama hiç girmeyeceğim.
Sonuç olarak odunluk iki cinstede var ama hangisi ağır basar karar veremedim.
Sizce hangi cins daha odunsu?
Duygusallık olarak bakınca, kadınlar daha duygusal gibi bir algı var ki; bu biraz gözyaşlarımıza endeksli olarak yaratılmış bir algı diyebiliriz. Tabi kadınlardaki anaçlık da duygularla doğrudan bağlantılı.
Lakin ruh derinliği ve inceliği olarak düşünürsek, erkeklerin şiir yazma konusunda kadınları geride bırakan güzel bir yetenekleri var. Bunu da yok sayamayız.
Romantizm deseniz bu konuda kararsızım. Hangi taraf daha romantik buradan direkt burçlara bağlayabilirim konuyu ama hiç girmeyeceğim.
Sonuç olarak odunluk iki cinstede var ama hangisi ağır basar karar veremedim.
Sizce hangi cins daha odunsu?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
614Seninle ben mesela yontulmamışız bildiğin balta girmemiş orman ahsjsjdkfkfkflglgl
Biz kütüğüz kütük. Aldlldkdkdk
Olsun o ne öyle vıcık vıcık romantizm sevmeyiz biz 😂😂😂
Duygularımızı dışarı yansıtmamamız ya da yansıtamamamız duygusuz olduğumuz anlamına gelmemeli..
Duygu özürlüsü olan kadınların sayısı da az değil hani. Sadece ifade etme, dışa vurum konusunda daha cömertler, o kadar..
Dışavurum konusunda erkekler daha bile cömert desek yalan olmaz. Kendimden yola çıkarak tabi ahahahahahaha
Kendimden derken 😰
Odunum biraz o açıdan kendimden yola çıkarak erkekleri daha cömert bulduğumu söyledim yahu. Hemcinslerimi tenzih ediyorum tabiki :)))
Erkekleri odun haline getiren de yine kadınlar aslında çok doğru.
Aynen öyle.
Menfaat demeyelim yine menfaatimiz ilgi beklentisi oluyor genelde masum bence bu :))
Öyle olsun
İnkar edemeyeceğim ajsjdjfkflflglg
çarpılın zaten tövbe bismillah bi şekil olun :D
Bu ne kadın düşmanlığı deli mi ne ajajajajajajajsj
ahanda benim düşmanlığım bu kadar olur :D
Genelleme yapmadım yahu adil davrandım örnekler vererek:))
abla şimdi bir doğu kadını ve erkeğini ele alırsan ikiside muhtemelen odun çıkma ihtimalleri yüksektir ama burda bu ikilemi soruyorsan herkes suçu karşı cinse atar ama kendi süper )
Yooo ben mesela odun olduğumun bilincindeyim. Şimdi bunu saklamanın ne faydası olacak bana. Romantizm falan sevmem. Tabiatım böyle inkar mı edeyim şimdi ajsjdkfkflfl
arada iyidir hep odun olmak iyi değil bence 😁
Yani iyi olan kısmı çok aslında. Romantizm beklentin olmuyor, gereksiz tripler atmıyorsun. İlişkilerimiz çok daha sorunsuz geçiyor sıfır beklenti sonsuz mutluluk ahahahahaha
önemli günlerde de mi beklenti olmuyor 😂?
Doğumgünümü unutursa affetmem onun dışındakiler hiç problem değil. Neticede dünyaya geldiğim günü de kutlamayacaksa yanımda işi ne canım ahahahahah
yani bende onları kastediyorum önemli günlerde maalesef ki romantik olmaya zorlanır hale geliyorsun 😁😂
Yoo romantizm beklemiyorum sevinçli neşeli bir kutlama istiyorum romantizm neymiş doğumgününde ahahahahah
kalpli bir hediye ya da güzel hoş sözler de abla romantiklik oluyor )
Güzel sözleri hep duyuyorum. Ben kendimi onun yerine bile şımartırım. Kalpli hediyeler 15 li yaşlarda anlamlıydı bizden geçti 😎
vala abla her devirde oluyor mutluluk simgesi olduğu için )
Muyluluk kalpli kutuya endeksli değil yahu. Unutulmasam yeter bana. Şöyle biraz şımartılmak da fena olmaz hani.
abla sana küçük mutluluklar yetiyor belli ) umarım hep istediğin kişi ile olursunda bu dediklerini yapar )
Tabi yapacak benim gibi tripsiz, kanaatkarı nerde bulacak. Doğumgünümde şımartacak yoksa burnundan getiririm alimallah 😂😂😂😂
abla zaten odunum dedin kap sopayı valla haklısın yüzde yüz 😁😁
Aynen benim gibi kütüğü arasa bulamaz ahsjdjdkflflflgşvşvşg
burdayım diyorsun yani abla 😂😁😁