Ne kadar namuslusunuz? Yüzdelik (%) olarak söyler misiniz?
- %70 namuslu adamım, değer barajını aştım.

#NamusluArmut
Bi ortam düşün herkes birbirini gömüyor bende onları sessizce dinlerim donra onlar susar bu sefer ben başlarım birbirine düşerler geçer izlerim 😅 benim ki tamamen keyfi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İki bacak arası diyelim sonra o filmi izledim adam namuslu diye bir kadınla evleniyor kadın köylü ama adamı aldatıyor sonra adam genelevde ki bir kadınla mektuplasiyor işte yakışıklı bir çalışanın fotoğrafını gönderiyor kadın da o sanıp adama geliyor sonra her şeyi öğreniyor adam çirkin olmasına rağmen onu bırakmıyor ve evleniyorlar düğün gecesi yakışıklı olan adam çirkin olanı kadını sevdiği için vuruyor ama kadın yine de o adama kaçmıyor kocasının intikamini alıyor
En büyük günahın ne
Zina herhalde😅
Ooo 😅
Ateş beni çağırıyor 😂😂
Bak şu sorulardan daha saçma değil 😅
Bir falcıya gittin ve geleceğini yüksek oranda görebileceğini sana söylüyor. Ona neler sorardın? ↗
Kişinin namus anlayışı sizin sohbet masanıza meze olamaz. Gidin tavla oynayın efenim
Bir de ergen ergen bir şeylerin zoruma gittiğini ima etmeniz yok mu? :)
Ayrıca nerden kuzun oluyorum?
Bazen fesat olabiliyorum. Bide giyimim açık ama onun namusla alakalı olduğunu düşünmüyorum zaten.
Hımm olur ozaman yaramaz bir sekreter gibi mi giyiniyim yoksa resmi takım elbisemimi
Giyiyim
tobe tobe ghbjgmkgjnk namus var da bilemedim yuzdesini yuzde yuz olabilir jfdbzjmdfn
En İyi Kız Görüşleri