Holaa🎈 Basit şeyler düşünün! Öyle çok büyük şeyler düşünmeyin.Kurallara uymayanlara bakış açınız nedir? Onları ispiyonlar mısınız? İspiyoncu musunuz hı? 🙃
Alphonse55 | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Beni rahatsız etmeyen şey beni ilgilendirmez. Şikayet eden bir yapım yok pek. Ama mesela geçen çıkma yasağı olduğu sırada dışarıda gürültü yapıp duranları polise ihbar ettim paketlendiler
0|1
0|0
ta00ta | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Fenomen
3 gü
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Ama eğer toplumu da rahatsız eden bir durum varsa göz yummam.
0|1
0|0
BlueCupcake | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Fenomen
3 gü
Hangi kural olduğuna bağlı ama genel olarak umrumdışı :D
0|1
0|0
Sirocider | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Beni ilgilendirmez, yaptığı şey bana dokunmasın yeter.
0|1
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Etmem bana ne. Onların problemidir.
0|1
0|0
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Etmem banane
0|1
0|0
Cailleach | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Master
3 gü
Ederim etmişliğim var. Bugün dolmuşla çarşıya indim. arka koltuğumda oturan ergen bir kavgaya gidiyormuş yanıma epey bir şey aldım inşallah polis çevirmesi olmaz dedi. İndiğimiz yerde polis bekliyordu sonradan anladık ki şoför de duymuş konuşmasını. o aramış polisi. üzerinden muştalar vs çıktı. Belki o ergenimsi birini bıçaklayacaktı saçma sapan bir nedenden
İspiyon demeyelim buna, bence olması gereken. İlgili yerlere şikayetimi yaparım olabildiğince. Kurallara uymayanlara bakış açım fazlasıyla olumsuz. Bu ülkeye çok yabancı hissediyorum kendimi.
0|1
0|0
Saddov | Kişilik & Karakter konusunda 441 görüş paylaştı.
Bilge
4 gü
Topluma zararı olacak, özel alanımı rahatsız edecek bir şeyse kural bozana direkt söylerim. Hele ki bana zararı varsa dahs sert şekilde söylerim.
0|1
0|0
NalinnNurr | Kişilik & Karakter konusunda 509 görüş paylaştı.
Bilge
3 gü
Tabiki de ederim ihbar ama önce kendimden başlamam lazım
0|1
0|0
PolyannaElisa | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Guru
3 gü
Evet, ederim. Çok yakınım dahi olsa acımam, kurallara uysun.
0|1
0|0
jix67 | Kişilik & Karakter konusunda 357 görüş paylaştı.
Yoda
3 gü
işte kuralına göre değişir zararsız şeylerse ihbar etmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
217Bugün dolmuşla çarşıya indim. arka koltuğumda oturan ergen bir kavgaya gidiyormuş yanıma epey bir şey aldım inşallah polis çevirmesi olmaz dedi. İndiğimiz yerde polis bekliyordu sonradan anladık ki şoför de duymuş konuşmasını. o aramış polisi. üzerinden muştalar vs çıktı. Belki o ergenimsi birini bıçaklayacaktı saçma sapan bir nedenden
etmiyorsa da çok karışmam ya da yardım ederim
Hiçbir türlü ihtiyaç yok ihbara fjndfsnxjd
Sonra benim başıma patlar, uğraşamam.