Yanılıyorumdur diye dusundum. Psikolojik olarak iyi degildim cunku uzerinden 2 ay gecti. Yanilmadigimi gordum. Onlar anlamismidir acaba bunu merak ediyorum aslinda
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
42Aynen beni işlerine kullaniyorlarmis onu gordum normal konusurken birsey yok isi olduklarinda beni dusunuyorlardi
Uzerimde bir yuk varmis sanki gercekten hafifledim
Yapmacık insanlardan ne kadar uzak durursak o kadar hayat kalitemiz artar.. öyleleri sadece sömürmeye yarar...
Bosa gecen zaman birazda
Evet boşa geçen zamanda cabası...
Aynenn oyle artik kendimi ifade etmeyede calismam. Beni taniyan tanir artik tavrim bu
Ben kendime su soruyu sordum senin onlari sevdigi kadar onlar seni seviyormu
Onlara verdigin deger kadar karsiligini aldinmi hepsi hayirdi benim icin
Ben onlarin kotu gunlerinde yanindayken onlar benim cektigim anksiyeteyi psikolojik rahatsizligimi goremediler gordulerse kafalarini cevirdiler buyuk ihtimalle. Ben içten içe kahroldum kendilerini dusunduler. Halada oyle. Ben kendimi hic dusunmemisim diyerek kendimce kararlar aldim.
Benim için de hayır ama halen bi umut var bende ama karşı tarafta yok ben sadece vazgeçmek zorunda bırakıldım gibi geliyor ama bende bilmiyorum kafam karıştı ne yapsam mutlu olmuyorum ne onunla olunca nede onsuz mutsuzum her şekilde:/
1 gun onlardan uzaklasmayi dene seni merak ediyolarsa hayatinda kalsinlar ama yoklugunu farketmiyorlarsa karar sana kalmis
Uzaklasmayi dene derkende mesaj atmamaktan kastim
Denedim yazmadı
Tamam gec oldu ama sen mesaj attinmi
Evet
Şey diyo canımı sıkan insanlar var iş falan diyo sana denk geliyor oda dedi dün akşam
senin sevgilinmi arkadaşınmı anlayamadım
Aylardır konuşuyoruz sevgilisi oldu ayrıldı ama şey arkadaşız ya biz diyor ama aramızda her şey oluyor
aranızda birşeyler olmasına izin vermezsen değerini daha iyi anlıyacak bence bak bir dene
Onu da denedim bi saçma ya her şekilde aynı sonuç
sevgini belli ediyorsun o zaman
oda ne de olsa beni seviyor diyo aynı davranıyor doğrumudur
Evet doğru oldu baya 😐
Evet o girdikten sorna hayatıma kimse girmedi istemedim başkasını ama o sevgili yapıp ayrıldı falan
sevgini belli etmemelisin yani insanlar en çok onu çok seven kişileri üzer oluyor. Bende öyle yapıyordum ne yalan söylüyeyim. En iyisi sevgiyi belli etmemek ondan nefret et demiyorum ama onu değil kendini çok sev :)
Kiz benim hayatimada biri girdi ne yapmam gerektigini soyle duzgun dusunemiyorum senin le ayni duygularin yasiyorum
Nasıl onun sana karşı hareketleri
Hayatimdan cikardim onu da😐iyidi
Neden ki
Ne dedin çıkardın o biliyor mu
Bir rahatsizligim var bir olay oldu onu kullandi bana karsi.
Ağa be 🤧
Bende bundan sonra yazmam istese yazardı
Sana deger verdigini hissetmiyorsan kac kanka
Bu hayatta en degerli insan kendisi olmali
Kanka öyle de aynı binadayız alt katımda nereye kadar kaçıcam😂🤧
Kanka konusmayi kes o zaman
Kanka yazmadım bu gün de garip hissediyorum
En guzeli bastan oyle yapicaktim bende aklim sonradan basiyor
Onlar anlamismidir beni
Bilemiyorum
İşleri dusunce anlarlar diyelim
En iyisini yapmışsın