- Zor kadın/erkek olduğuna inanmıyor olmamın yanında burçlara da inancım yok😅
Bence zor kadın yok sizi seven kadın ve size karşı bir şeyler hissetmeyen kadın var. Ancak bizler hep bizi sevenleri değil sevmeyenleri sevdik anlaşılan 😬😬
Burçlara inancım yok çünkü insanlar türlü türlü ve onların kişiliğini bana göre doğdukları tarih belirlemez. Ya da insanların 1/12'inin aynı özelliklere sahip olduğuna da inanmıyor olabilirim. Sonuçta milyarlarca insan var.
Beni sevmeyen her erkek bana göre zordur diyebilirim galiba.0|10|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- Gizli Üye2 güOğlak burcu ya çok kolaydır ya çok zor ortası. Kendimden biliyorum. Hallerimi böldüm diyebilirim kişilere göre. kimilerinden hıncımı alıyorum kimilerine sıcacığım. sevmek zorunda değilim saygı duymak zorunda değilim kaybetmişse bendeki yerini her şey hak edilir kafasındayım. duygularım gerçekçi. sinsi değilim o yüzden zorum.1|10|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
19879- Oğlak erkeği çok zordur bir ben bilirim birde Allah.15|41|0
- Başak ve kova çok zor çok çok.10|42|1
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Başak burcuyum ama diğer basaklardan ayıran özellik acimasizim sildim mı harbi silerim o kişiyi hayatimdan
@ebru_çitlenbik katılıyorum başak burcu olduğum için seciciyim bende seninle aynı fikirdeyim
- Başak burçları çok zordur11|24|0
- Kesinlikle kovaaaaaaa4|20|1
- *kova erkeği zordur, patavatsız olur lafını sözünü bilmez. açıksözlüyüm yalan mı söyliyim der acayip pot kırar. romantizm beklersin o romantizmden bihaberdir, bazen çok sıcak olur bazen oldukça soğuk. onun hayatında özel alanlara ihtiyacı vardır sürekli, sevgiliyle cok içli dışlı olmayı sevmez, öyle aşkım sevgilim demeyi sevmez, duygusal değildir pek
*yengeç kadını da zordur, cok yumusak huyludur ama asırı alıngandır, havadan nem kapma özelliği vardır, pasif agresiftir bir şeye bozulur ama soylemez sonradan surat asar veya zaman gectikten sonra dile getirir. biraz kıskanctır, kendine acımaya meyillidir.
*aslan kadını zordur, sürekli kendini över , kendini kimseye layık görmez. bir ego var maşallah, arkadaslarıyla sık sık rekabete girer cogu konuda, cunku kendisi her zaman daha iyidir herkesten ona gore.
*ikizler erkeği zordur, cok konusur cok kolay asık olur ama oldukca flortoz bir yapısı vardır. hemen asık olur hemen vazgecer.1|20|0 - Erkeklerde en zor burçlar:
İkizler burcu - Dengesiz, ne istediğini bilmeyen insanlar. Ayrıca kararsızlar. Bu kararsızlıkları çapkınlıklarına zemin hazırlıyor. Ciddi düşünen insanlar da değiller, bu her konuda böyle. Bazıları tembel ve menfaatçi de olabiliyor...
Başak burcu - Ben Aslan burcu olduğum içindir belki de, nedense Başak erkeklerine hic bir zaman ısınamadım. Benim gördüğüm 2 örnek de çapkınlığa meyilli, aşırı bakımlı (metroseksüellik derecesinde) ve içkiye düşkündü. Nedendir bilmem.
Akrep burcu - Maço, kıskanç, yer yer paranoyak, aşırı baskın bir karakter. Huysuzluğu da cabası. Ona karşı asla haklı çıkamazsınız... Hep alttan almak zorundasınız.
Başka söze gerek var mı?1|12|0 - Gizli Üye18 güKoc koc koc. Kadini da erkegi de illallah ettiriyor. Bu ne inattir. Bu ne ben merkezciliktir. Dunya etraflarinda donuyor. Hep ben hep ben. Ortamda kendimi nasil one cikaririm. Milleti nasil yönetirim. Nasil liderlik yaparimin derdindeler. Cok zor insanlar. Arada derede iyi koclara denk geldim cok zor olmasa da ama yine sıkıntılilardi. Bir sorun var bunlarda. Ki ben cok sabirli biriyimdir. Sakinimdir. Kolay kolay sinirlenmem ama bu koçlar sinirimi ziplatmayi, sakinligimi bozmayi nasil basariyorlar anlamis degilim.2|10|1
- Burçlara ve insan üzerindeki etkisi var mı yok mu pek anlam yüklemek istemiyorum.
Aslan burcuyum, oldukça da zor bir kişiliğe sahibim. Kesin ve netlik benim için önem arz ettiği için birçok kişiye bu ağır gelmektedir.
Başak burcu genel manada daha doğrusu hayatıma giren başak burcu kadınları bana illallah ettirdi. Kova burcu kadınları da fazla değişik. Ayrı bir Ütopya ya sahipler...
Başak ve Kova diyorum 🤭2|10|0 - Görüşlere biz göz attım Başak listenin başında.
Evet zor insanlarız çünkü bir cok insanin üstünkörü baktığı her seyin detayına iniyoruz bu da yaşamı ve insanları kim olursa olsun önemsediğimizden kaynaklı.
Hassas yapımızın temeli özü görmekten geçiyor ve sadece yuzeysel bakan insanların bunu anlayabilmesi gerçekten güç.
Laf olsun diye değer vermedigimizden belkide çekilmez oluyoruzdur. 😉2|20|0 - Başak erkeği de kadını da zor. Anlaşmak zor olmasa da zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar gibi geliyor bana bazen. Ki kardeşim başak en yakından biliyorum yani.2|10|0
- Kova burcu aşırı zordur bencildirler kendilerine iyi gelen bir şey söylesen gene de tersini yaparlar her şeyi emir kipi olarak algılıyorlar kendi bildiklerini okurlar ayrica duygularıyla değil mantığıyla hareket ederler o yüzden hiç sevmem fazla.2|20|0
Kovalar o kadar da bencil değildir aksine hümanistirler ama özgürlüklerine çomak sokmaya kalkarsanız ters davranırlar ve zaten pek duygusal olmadıkları için karşılarındaki kişiyi silmekte hiç zorlanmazlar. Karakterimiz ayna gibidir. Nasıl davranırsanız öyle karşılık alırsınız.
Valla size iyi bişi söylense de siz tam tersini yaparsiniz her şeyi emir olarak algılıyorsunuz..
Okardar da değil ya. Sadece şu var, bir şeyi doğruysa yaparım biri söylediği için değil.
- Kova aslan oğlak (%60) Bu 3 burçla anlaşamam
İkizler kadınını da ekleyeyim3|40|0Artılara bak 😅yine de hayatım ikizler, kova kadını (Dost) ve aslan, oğlak erkeğinden (Dost) oluşuyor Ahahakskzksjsj
- Oglaklar zordur benden uzak olsunlar babamda oglak bu arada2|10|0
- Zor insan yoktur. Eğer birisi size zor geliyorsa o kişi sizden hoşlanmamıştır. Herkes aslında çok kolay, dengini bulursan3|20|0
- Koç burcu erkekleri ile çok iyi anlaşıyorum. Eğlenceli vakit geçiriyoruz. Onlar da hem olgun karakterli zeki, hem de eğlenceli çocuk ruhlu oluyorlar. Ama tripleri, gereksiz baskınlıkları, ota boka sinirlenmeleri tam bir illet.1|20|0
Bir koç burcu olarak katılıyorum kısmen dediklerinize. Hele çocuklarla çok iyi anlaştığım bir yanımın çocuk ruhlu olmasından kaynaklanıyor olsa gerek...
Kesinlikle. 😊 terazi burcuyum ben de. Koçların hepsi çocuk ruhlu, eğlenceli, neşeli ama zeki ve yeri geldiğinde olgun ruhlu insanlardı.
Ancak zorlukları da çok.Koç kadınları kadar zoru bence olamaz. Annem bir koç kadını. Ben koç erkeğiyim. Ben hemen hemen aynı ruh yapısına sahip olsamda hakkında asla gelemem.
Koç kadını daima kazanır. Rakibin koç kadını ise hiç şansın yok. Hep kaybediyorsun. Hep gol yiyorsun. Hiç haklı çıkamıyorsun. Koç erkeği olsan bile.
Allah koç kadınından erkeği sakınsın (Amin) ...
- Gizli Üye2 güKova burcu kadını en zor kadındır. Uranüs + Satürn değişkenliği var bir kere manyak eder adamı. Özgürlüğe ve yeniliklere açıkken bir an da kendi düşünceleriyle iddialarıyla nasıl sabit olunur size gösterir. Hem esnektir hem aşırı inatçıdır. Hava grubundaki ikizler ce teraziye göre daha tutarlıdır ve daha çok ayakları yere basar dfghjkl. Hava grubunun hem en bilgesi hem de en delisidir... Sessiz sakin görüntüsünün altından neler çıkacağına siz bile şaşırırsınız. Adamı mum eder mummmmm FGHJK0|10|0
- Erkek Aslan
Kadın boğa
Diye düşünüyorum
Neden bilmem ama özellik açısından birazda belki..
Kendim ise koç burcuyum aslında belki koçta ekleyebiliriz1|30|0Aslan severim ya sevdiğim bı şarkıcı var mesela burcu aslan o yüzden severim 😃 @Marstandunyaya
- 2 tane yengeç kadını tanıdım, ikisi de sevgiye muhtaçmış gibi davranan duygusuz tipler çıktılar. İçten pazarlıkçı olduklarını düşünüyorum bu yüzden. Bilmiyorum belki de bana öyle denk geldi ama vefasız insandan nefret ediyorum.1|10|0
- Sadece gunes vurdunuz etkilemez kişiliğinizi yukselen ay burcu dekan acılar onca şey etkiliyor sizi ama önceden de yazdığım gibi tipik oglak basak yengec balik hic bana göre değiller başka dünyaların insanıyız ama yükselen aslan bir oglakla çok iyi anlaşıyorum ay burcu oglak bir aslan olarak çok uyumluyuz kuzenimle2|10|0
- Her burcun kendine has avantajları ve dezavantajları bulunur ama oğlak/başak/ikizler en zorlandıklarım. Aslında burcuma göre ikizler ile anlaşmam gerekiyor ama yükselenim yüzünden zorlanıyorum😂1|20|0
- Herkes başak demiş 😁😁 zor severiz evet ama halbuki sevdiklerimize karşı o kadar basitlesiyoruz ki bizi basit sanıyorlar.
Aslanlar zor oluyor ve gıcık oluyorlar henüz bu burcu seven görmedim znejzjsjzjs0|10|0Başak burcuyum ama ben hiçbir zaman zorluk nedir bilmem ben hala o inadına gurur yaparsa bye denilir kendisine özgür insanım ben ezdirmem kendimi
- hahajshadjahjjahjda aklından geçeni biliyorum jahjadhaj
eeee benceee hiçbirisiii jdhfjfhs0|10|0 - Ah oğlaklar ahhh! diyorum başka da bir şey demiyorum.2|20|0
- Aslan erkeği 🤦♀️🤦♀️🤦♀️sevgili aşk olarak uzak dursun benden aman aman aman aman illallah illallah,, bir kendisi var bir egosu başka biseyi yok onun1|10|0
Yine aslandan hoşlanır kaçarım akrep erkeğinden nefret ederim sayılı nadir çıkarsa çıkar içlerinden 😂🤦♀️
- Evet çok güzel soru kova diyenler neye göre demiş 😂2|10|0
- Hayatımda anlaşmakta en zorlandığım insanlar Kova ve Yengeç burçlarından olsa da bir iki kişi tanıyıp o burçlara mensup herkesi aynı kefeye koymanın haksızlık olacağını düşünüyorum.0|10|0
- Burada burca bu kadar önem veren insanlar da vardı demek, şaşırdım doğrusu ve diyorum ki 12 burcun dokuzuyla pek anlaşamam, diğer bir ikisi az da olsa olumlanabiliyor, çok mu seçiciyim yoksa?0|10|0
- Boğa erkekleri ile aslan kadınları diyorum. Hayattan soğuturlar ajsjsjdjdkfkf2|20|0
- balık burcu kadını zordur bence hiç sevmiyorum dkspwjdjdkslan erkek olarak da koç erkeği sevmem çok inatçı yapışkan falan1|10|1
- Başak erkeği kadar zor biriyle karşılaşmadım henüz. Yengeçlerle de anlaşmanın zor olduğunu düşünüyorum çünkü her şeye muhalefetler.1|10|0
- Boğa İkizler oğlak erkeği töbest
ikizler başak kadını lanet1|11|0 - Koç yay terazi erkekleriyle anlaşamıyorum. Burcum yengeç.1|20|0
Koç benden uzak Allah'a yakın olsun ben de yengecim seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.
@babilgüzeli kovalardan da uzak dur hava grubbundan uzak dur toprak grupları bize çok uygun
Ama kova ile sanki iyi anlaşıyoruz diye duymuştum Nuray Sayarı' dan. Hiç karşıma çıkmadı öyle biri gerçi de. Hava bize ters evet. Su grubu ile de iyi anlaşıyoruz kendimiz de suyuz zaten.
@babilgüzeli evet kovalarla yengeçler birbirini çok çekerler ama uzun ilişkide yengeç kovanın şansı kova yengecin belası oluyor biraz özgür ruhlular yengeçler çok derinlikli anlayamıyorlar biraz yüzeysel duyguları.
Çok haklısın. Biz kısıtlamaya gelemiyoruz. Akıllı bir kova ile yengeç çok iyi anlaşabilir ama aksini düşünmek dahi istemiyorum dediğin gibi belası olur yengecin.
- Aslan erkeği ve koç kadını.. Düşman başına bile diyemem, düşmanıma acırım.2|10|0
- Ben kovayım, annem hep zor birisin der. Sanırım kova olmalı.0|30|0
Hem yaraticiyiz hem duygusal. Oyle bir sevgi anlayisimiz var ki tür ötesi resmen. Ayrıca sempatik olduğumuz noktasına kadar anlaşabiliriz fakat 1,92 boyundaki bana sevimli diyebilmek biraz abest sanki. 😅
- Başak burcuyum ve ne kadar zor olduklarını biliyorum kolay ısınamam insanlara ama seversem tam severim0|10|0
- Yay burcu olmak zordur diğer burçlarla savaşırsın. Yay burcu olmamak daha da zordur bir yay ile savaşmak zorunda kalırsın.0|10|0
- Ay yengeç , balık aşırı ve çok yersiz duygusallar ve bunun peşi sıra detaycı kişilikleriyle fazla takıntılar babam da yengeç malesef😒0|11|0
- Akrep yengec gibi icine atan burclardan korkarim hep arkadan vurular1|10|0
- Kişiden köşeye değişir bence sırasıyla azdan çoğa doğru: kova, yay, oğlak, ikizler, akrep, boğa1|10|0
- Hiç bir fikrim yok, kendi burcum hariç diğerleri ilgimi pek çekmiyor...1|10|0
- En zoru ikizler kadini olsa gerek. Dusunuldugu kadar dengesizler.1|10|0
- Gizli Üye2 güakrepler cehennemden cikmis gibiler hep bir fesatlik, kiskanclik bir de aslanlar hayati zehir ederler insana genelde2|10|0
Akrep kadiniyim sevgilimde aslan anlasamadigimiz konularda anlasmamiz zor oluyo ama sevince ikimizde dayanamayip barisiyoruz 😂
- Bence koc kadini cok zor ya, ben kendimden bilirim😂0|21|0
- Burcum diye demiyorum ama akrep kadinlari. Erkek ise detayci basak1|10|0
- Kadınlar için ikizler karşınıza çıkarsa bırakın yolu bulunduğunuz yeri terkedin1|10|0
- Gençler,
Koç karıları aldatmaya en meyilli burçtan.
Bilginize.0|10|0 - Kova ve Aslan erkeği aman aman en uzak durulası. Ayrıca Aslan kadını için de geçerli.0|10|0
- Burçlara inanmıyorum insanın karakterini seçimleri belirler0|10|0
- Koç burcuyum ve emin olarak söylüyorum. Koç burcunun kadını çok zordur.0|10|0
- İkizler kadını olarak cevap verme hakkımı yengeç erkeğinden yana kullanıyorum.0|10|0
Başka seylerdi affettim. Allah benim de onum da bahtımızı açık ve güzel eylesin inşAllah
- Akrep erkeği düşman basına... Oğlak kadını da kendimden bilirim zordur0|10|0
- Şahsen ben zor bi insanim diyer burçları bilemem #benim ki TERAZİ#😁0|10|0
- Kadınlardan Kova (kendi burcum) erkeklerden Aslan olabilir 🙄0|10|0
- Doğru yetişmeye bakar bazısı sinirlidir bazısı herkesle uyum sağlar burç insanı değiştiremez.0|10|0
- Bana bi tek akrep kolay mk digerleri komple zor zkxkxkc0|10|0
@Ready_Rookie akrepler bana hep baglaniyor anlayamadigim bi sekilde smdkfk sanirim yengec akrep uyumu diyecegim buna
@Ready_Rookie ben biraz deli doluyum ya yukselen de ikizler duygusalim romantigim ama asiri degil
@Ready_Rookie bi arkadasimla balayimiz yeni bitti skxkc askim diye sesleniyordum kendisine ama ayrildi yurttan 🙂
@Ready_Rookie simdi de Esra diye bi arkadasim karicim ustunu ort usutme diye mesaj atmis jzcjgjg
- Gizli Üye18 güDeneyimlerime göre şu an başak erkeği en zoru diyebilirim. Belki fikrim değişir bilmiyorum ama fazlasıyla baş etmesi zor kişilikler1|10|0
- αξιαγάπητος του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση ενός ενιαίου φορέα εξωστρέφειας της χώρας μας και τα εγγόνια τους να σου πω την γνώμη μου φτάνανε φτάνανε και το δω δω αύριο να σου πω την0|10|0
- Daha Fazla (217)
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş