İkna kabiliyetin, konuşma yeteneğin, iş tecrüben, başarı hikayen, çok yönlülüğün, tahammülün, saygın, sevgin, nefretin, azmin, inadın ya da başka birşey. Seni herkesten farklı kılan özelliğin ne?Bu adamın yüreğindeki insan sevgisi onu en farklı kılan özelliği galiba.
Sevgim heralde. Ya neden bilmiyorum daha saniye önce gördüğüm kişiyi anneme ballandıra ballandıra sevgi dolu sözcüklerle anlatıyorum ve sonuç zamandan farksız hep hüsran oluyor. Arkadaşlarıma özel gün olmadan normal günde hediyeler alıyorum yaptığım yanlış belki ama durduramıyorum kendimi 😂 arkadaslarlarımı hep överim her gün iyi şeyler söylerim arkadaşlarıma karşılık olarakta sadede nankörlük kalır geriye. Biraz tedaviye ihtiyacım olacak derecede sevgi doluyum malesef...
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Whisky_Chocolate | Kişilik & Karakter konusunda 433 görüş paylaştı.
isibala | Kişilik & Karakter konusunda 955 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
konuskan biri olmamam ice kapanik olmam sakin biri olmama cok sinirlenirsem birde parlamalarim ola biliyor o zaman bu ne ya canavar oldu bu insan diye biliyolar.
0|1
0|0
54srp | Kişilik & Karakter konusunda 914 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Kinci biri olmayıp küslüğü uzatmamam diyebilirim...
Amerika kıtasına benzeyen bir doğum lekem var bacağımda ahsahha neyse şaka bir yana bence illa birilerine benziyoruzdur ama çevremdeki insanlardan sanırım açık fikirli olma noktasında bir tık daha ötedeyim.
0|1
0|0
Jigo0001 | Kişilik & Karakter konusunda 268 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Ileri gorusluluk ve karsidaki kisiyi yorumlama..
0|0
0|0
Yalnızakrep33 | Kişilik & Karakter konusunda 120 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Aşırı iyi niyetli olmam
0|1
0|0
Lütfettinizefenim | Kişilik & Karakter konusunda 388 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
SAygı Sevgi Az cok komik
0|1
0|0
biradetmehmet | Kişilik & Karakter konusunda 5,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
bi farkım yok sadece fazla sabırlıyım
0|0
0|0
majestetuncay | Kişilik & Karakter konusunda 35,7b görüş paylaştı.
Master
1 ay
sıradanlığımı kabul etmiş olmam..
0|0
0|0
Fatmanurarı | Kişilik & Karakter konusunda 104 görüş paylaştı.
@tastycock İşine gelirse yorumumu silersin silmezsin saygı duyarım ben burada sadece görüşlerimi açıkladım. İyilik kimsenin yapamadığı bir iyiliği yapabilmektir karşındaki bir kötülük yapsa bile iyilikle karşılık vermektir. Ben bunu Haluk abimize hakaret ya da iltifat amaçlı söylemedim.
En İyi Kız Görüşleri