_Jante_ | Kişilik & Karakter konusunda 375 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
İnsanlarla kolay anlaşamıyorum ne yazık ki. :D Yani yüzeysel ikili ilişkilerde problem olmuyor; iş hayatı olsun çevre vs ama daha derinlere inildikçe problem oluyor. Geçimsizim ben :D
Congruent | Kişilik & Karakter konusunda 635 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Uyumsuz, huysuz insanlarla kolaylıkla anlaşamam. Benim anlaşabildiğim insanlar kendi karakterime yakın gördüğüm kişilikte ki insanlardır. Ama şöyle bir şey var; karşımdaki kişi anlaşamayacağım karakterde bir insan olsa bile saygı çerçevesinde diyalog kurabiliyorsak benim açımdan bir sorun söz konusu olmaz...
BlueCupcake | Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Her insana samimi olmam, herkesle anlaşamam benim de insan kriterim var fazlasıyla seçici biriyim
0|0
0|0
CatKong | Kişilik & Karakter konusunda 7,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Anlaşmak istediğim ile anlaşırım
1|0
0|0
IAmarPresterAen | Kişilik & Karakter konusunda 8,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Canım isterse evet
0|0
0|0
_ΛqresiF_ | Kişilik & Karakter konusunda 5,6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
ıı ıhh malesef
1|0
0|0
onur26vw | Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Üniversite öğrencileriyle çok çabuk anlaşırım. Mesai arkadaşları ve işitme engelli arkadaşlarla orta derece anlaşırım. Hiç anlaşamadığım kısım, işaret dili bilen dost/tanıdıklar... Kendim işaret dilini bilmiyorum ve ya ellerimle sık sık harf yapmaya çalışıyorum ya da varsa kağıda yazmaya çalışıyorum.
1|0
0|0
beyazorkidem | Kişilik & Karakter konusunda 5,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Sanırım benimle anlaşamayan insan kolay kolay kimseyle anlaşamaz. Gayet enerjisi pozitif, güler yüzlü, sıcakkanlı bir kadınım. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam, hayatını yargılamam. Mübarek benim kimseye yapmadığım ne halt varsa bu seferde millet bana dayatma yapmaya kalkıyor, çok itopik.
0|0
1|0
KartallJK | Kişilik & Karakter konusunda 280 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Kolay anlaşırım ama sürdürmekte zorlanıyorum. Tanıdığım herkes temiz bir sayfa gibi oluyor. Zaman ve yaşantılarla sayfada birikenler, o kişinin hayatımda kalıp kalmayacağını belirliyor.
1|0
0|0
Bezginbiri10 | Kişilik & Karakter konusunda 346 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Insanlarla genelde kolayca anlaşabiliyorum Sıcak sempatik biri olduğumu söylüyorlar Ama kolay değilim Sadece üç günlük dünyada cool gözükmek için kendimi kasıp itici olmuyorum
1|0
0|0
Berkay_Deviren | Kişilik & Karakter konusunda 505 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Karşimda ki adam degilse anlasamam. Bazi kurallarim ve prensiplerim vardir ve bunu aşan herkesi silerim
anlaşamam zorum. ulaşılmsı güç biriyim her konuda. çünkü kimin ne için beni aradığını iyi bilirim. kendi arkadaşım beni araken bile şunu der mesela sana ulaşmak çok zor saatlisin der ;) her konuda mesafe iyidir.
0|0
0|0
Aydogan099 | Kişilik & Karakter konusunda 94 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Her bir insanla anlasabilirim cunku hemen anlayabiliyorum biraz sohbeten sonra nasil bir insan oldugun yetenek mi bilmem ama bunu seviyorum kendimde karsidaki insanin dusuncesini anliyorum ^~^ ve bazi zaman daha cok insana yardim edebiliyorum
1|0
0|0
v0lkn | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kolay anlaşırım die düşünüyorum ama inat edersem de bitmez inadım
Bir kere sohbet ortamında bulunurum. Eğer kişinin karakteri bana uymazsa bir daha muhattap olmamaya çalışırım. Ama o kişinin karakterini anlayana kadar da yakınlık göstemem
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Hayır ama bi sohbet ettim mi kimse sohbetimden ayrılmak istemez beni bağlıyorsun resmen derler
En İyi Erkek Görüşleri