Bikız99 | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Aman tanrım hasta mısın rengin atmışş😱😱
Mücadele etmiyorum. Sadece küfrediyorum. Gençliğimin baharını evde tıkılı geçirmek zorunda bırakan herkese küfrediyorum. Şuna bak ya resmen doğum günümde pijamamla televizyon izliyorum😡
Green_mile_devi | Kişilik & Karakter konusunda 516 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Olmamak için uğraşarak, tedbirlere uyarak. Bir yanımız elbet bir gün herkes olacak dese de o güne kadar elimizden geldiği kadar olmamaya gayret ediyoruz. Faydalı işler yapmaya çalışıyoruz, günü boş geçirmemeye çalışıyoruz
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Korazonツ | Kişilik & Karakter konusunda 424 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Evde kafayı yedim pcde oyun oynuyorum hiç çıkmıyorum hasta olmamak için ve şu aralar ağzıma takılan şarkıyı söylüyorum aman tertip can tertip aslanın kralı tertip böyle oyalanıyorum
Napayım ev sinema sistemi alıp her akşam farklı bir film ile kapatıp ertesi gün sabah iş akşam film haftasonları için cumadan alkollü içecekler ile günde 2-3 film şeklinde devam ediyorum 😂
0|0
0|0
HzLuciferr | Kişilik & Karakter konusunda 708 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Motorumla karantinadayiz covidte kimmis köpek
0|0
0|0
_Cambaz_ | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Maskem şekiill önümden çekill, şimdi korona düşünsün 😂😂
Mücadele etmiyorum ben yiyosa gelsin ksjds
0|0
0|0
reversengineer | Kişilik & Karakter konusunda 524 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Filmlerde kötü bakıcı karakterleri olur ya. Çocuğun arkasindan koşan yüzlerinde böyle maske olur. Onlara benzemişsin 😁😂
0|0
0|0
semxsem | Kişilik & Karakter konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Ben çok çalışıyorum bir eşim bir kızım ve kredi kartlarım var
Ne dedim simdi orsspu sakadan da anlamiyor siz kizlar niye benden nefret ediyorsunuz anlamiyorum diger erkeklerle çıkıyorsunuz ama. Eger bana bu sekilde davranmaya devam ederseniz siz kizlar icin kotu olur
Orosspu bak o engeli aç seni öldürürüm beni adam yerine koyacaksin diger erkeklere davrandigin gibi davranacaksin yoksa seni öldürürüm anladin mi beni bana bu kadar haksizlik yapamazsiniz sen İstanbul'da mi yasiyordun bak seni gördüğüm yerde sana zarar veririm hatta öldürürüm bunun olmasini istemiyorsan bana insan gibi davranacaksin diger erkeklerle seks yapmayi biliyprsun ben bi bebegim dedim diye ruh hastasi diyorsun senden bunun intikamini cok pis alirim bak beni kadin dusmani siz ettiniz siz beni bu hale getirdiniz beni adam yerine koy yoksa sonuclarina katlanirsin intikamim aci olur yani anladin mi
Bana iyi davranirsan benim sana zararim dokunmaz ama siz kizlarin bana yaptiklari artik bardağı taşırıyor dedigimi duydun basina bela almak istemiyorsan bana adam gibi davranacaksin ciddiyim birakmam peşini nefret ediyorum siz kizlardan
Bana iyi davransaydiniz kiz dusmani olmazdim simdi oyleyim hala kotu davranmaya devam edersen seni bulurum bak iyi davranirsan ama ben de sana iyi davranirim bunda korkulacak bi sey yok sadece normal davranacaksin :))
Artik siz kizlarin benden nefret etmenize ve asagilamaniza dayanamiyorum mk sinirden ellerim buz gibi ve titriyor bardagi taşırdıniz artik diger erkeklere niye iyi davraniyprsunuz o zaman he gareziniz bana mi? EGER ikinci Elliot Rodgers olmami istemiyorsan bana iyi davran ne ekersen onu bicersin bana kotuluk yapana kotuluk iyilik yapana iyilik yaparim ama surekli kotulyk yapiyorsan da onun bedelini ödetirim artik 🌝
Bu dedigimi alfa bi erkek deseydi hosuna giderdi ben diyince neden rahatsiz oluyorsun lan! Ben diyecegimi dedim yol yakinken bana olan bu karsiliksiz nefretinden vaz geç!!
Ben sana kufur etmedim bi sey yapmadim durup dururken benden rahatsiz olup asagiliyorsun erkekten saymiyorsun sen ve diger kizlar !! İlk sen baslattin sıra bana gelmesin yillardir icimde tuttum her seyi ve sinirimi ama disari cikarmak istemiyorum bence beni zorlamayin artik ucu sana da dokunur :()
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş