Bu dolandırıcılık durumunda kadınlar daha başarılı gibi. Kolayca bizleri kandırabiliyorlar. Peki sizce bu yöntemler hangileridir?Bu kadar teferruata gerek yok ki biraz alkol daha kolay etki sağlar. Dünyanın en güzel kadını oluverirsiniz o anda. Bırakın bizi kandırmayı, inanmış gibi yapmaktan sıkıldık.
Bu gorsel çok kötü değil, erkekler makyajla kadin oluyor onu ne yapacağız gerçekten ürkütücü bir durum... Geçen kiz arkadaşımla buluştum resmen evrim geçirmiş ben şok oldum. Siz erkeklerin işi gerçekten zor... kaslar çizilmiş, dudaklara ve goz alin heryer botoks ile yeniden yuz yapılmıs gibi, ipek kirpikler estetiğe girmiyorum bile kıskanmadim desem yalan olur resmen 10 15 yaş gençlesti...
0|1
0|0
aleyna_yaz | Kişilik & Karakter konusunda 506 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Her şeyin yollu var. Basit bi makyaj bile insanı farklı gösteriyor. Bunu yapan en iyi bilir. Makyajı geçtik. Estetik yapanlar var (ben bile bi yerlerimi değiştiriyorum ve değiştirecem), kıyafet ve iç çamaşırı bile etkiliyor. Göğüsümüzün şeklini büyüklüğünü değiştirebiliyoruz. Asılan göğüsler dik duruyor. Başka türlü içten giyinen bizi sıkan ve ince gösteren çok şey var. Kullandığımız renkler: hem giyimde hem makyajda görünüşümüzü çok etkiliyor. Doğru ruj seçimi çok önemli. Dişlerimizi beyaz gösterir. Kıyafette renkten ayrı nasıl bi elbise/ kalıp olması önemli.
0|1
0|0
Kamelyalı_Kadinnn | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Şimdi şöyleki bu görsel hafif kalmış makyajla evrim gecirenler var. Shopda çabası, sıkıldık diyosunuz ama maşallah nerde makyajlı shoplu kız var burda bile ölüp bitiyorsunuz onlara o bel nasıl inceliyo o göğüs nasıl büyütülüyor ya da o dudağa nasıl rujla kat çıkıyor sanıyorsunuz. .
Görselde kadının bütün ten rengi bile değişmiş 😀 başarılı buldum açıkçası.. Kadınların dolandırıcılık şekillerini söyleyim görseldeki gibi çok amaçlı makyaj, köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek, sinirli veya huysuzsa sinirlendiği şeylere yok canım olur mu öyle şey hıhıhı diyerek gülmek, kendileri olmamak yani... Ama bunu yapan kadınlar oldugu gibi erkekler de çok fazla.. Kadını önce ilgi manyagı yapıp sonra birden çekmek mesela erkeklerin sık olarak kullandığı bir dolandırma biçimi ama neyse Şu an kadınlardan bahsedıyoruz..
Hiç sevgilim olmadı ama olursa elini yüzünü yıkarım hajdjskx ya da duş alsın en iyisi.
Makyaj resime atılan boya gibidir. Ana hatları oluşturmaz ama renk katar, içini açar. Rujunu, ojesini süren sürsün diğer fondöten, pudra, eyeliner vesaire adı neyse abartılmasın ya. Gerçekten resimdeki kadın evrim geçirmemiş ama geçirenler var yemin ediyorum
0|1
0|0
FahriEren01 | Kişilik & Karakter konusunda 3,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Dolandırıcılık işin esprisi. Özünde özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. İçten içe beğenilme konusunda eksiklik yaşayan kadınlar sürekli güzel görünmeye çalısıyor
0|1
0|0
Alaçatı_mavisi | Kişilik & Karakter konusunda 428 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Allah affetsinde bazı hemcinsleriniz görsellik olmadan da dolandırılmaya müsait kadın olması kâfi yani.
0|1
0|0
Çocuk_gibiyim | Kişilik & Karakter konusunda 465 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Gözlerime likit dudağıma ruj ile dolandiriyorum gözüme görüneni 😂 hayır polisi filan arasalar yine iyi 😃😂
0|1
0|0
Cailleach | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Filtreler çok tehlikeli, bazı açılar kadını sanki 34 beden gibi gösteriyo. Demin bir profilde gördüm ahahaahah yani alakası yok gerçek haliyle.
0|1
0|0
_Cambaz_ | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Makyaj hadi neyse de geçen burda biri de konu açmıştı hatta, takma popo kullanmasınlar bari abi 🥺
En İyi Erkek Görüşü