Güzel bir soru sormuşsun çok hoşuma gitti. Konuyla ilgili şunu söylemek istiyorum; Kadın gibi erkekler hiç sevmem. Erkek gibi davranan kadınları da öyle, ama bazen iş gereği olarak öyle kadınlarımız varki erkekler gibi erkek işleri yapıyorlar ellerinin emeğiyle ekmek parası kazanıyorlar bunu kabul ede biliyorum. Ama keyfiye erkek gibi davranmalarını hele de erkek gibi konuşmalarını hiç hoş bulmuyorum, yakıştıramıyorum, kadın zariftir zayıf değil. Maskülen davranış değilde, tarz olarak giyim kıyafette kadınlara yakıştırıyorum kendim de kullanıyorum arada bir. Ve garderobumda o tarz ayakkabı ve kıyafetim var. Ama kadınların maskülen kıyafeti giyip erkek gibi davranmamak şartıyla hoşuma gidiyor.
1|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 10,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Tercih meselesi. Cinsiyetlerinden hayır görmemişler demek.
Buna bilimsel olarak açıklık getirecek olursak kadında erkeklik hormonu erkeklerde kadın hormonu çok azda olsa salgılıyor ve arada kadının erkeksi gibi erkeklerinde kadınsı gibi hissetmeleri normal bence. Olağan şeyler bunlar insanız ve nasıl hissediyorsak kendimizi dışarı yansitmamizda bir o kadar normal birşey.
0|1
0|0
plutonian | Kişilik & Karakter konusunda 163 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Feminen erkekler komik oluyorlar ya onlara negatif bir düşünce besleyemiyorum 😂 Maskülen kadınlar hakkında yorum yok
Erkek Gibi Kadınlar Herzaman Diğer Kadınlardan Daha çabuk Farkedilir ve daha çok çekici görünür her erkeğin hayali diyebilirim. Ama Erkek Yine Erkek Olmalıdır çünkü Burda Erkeğin Egemenliği Çok Önemli zaten Bu yoksa erkek hep geri planda kalacak kadın ön plana çıkacak Yani her iki tarafta kendi egemenlikleri tarafından anlaşırlar onlardan iyisi yok bu hayatta...
0|1
0|0
beton_kafa13 | Kişilik & Karakter konusunda 584 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Kendini yansıtmak için değil de dikkat çekmek için, sadece öyle olmak için oluyorsa bu tarzı taşıyamıyor ve baya itici duruyor. Fakat kendini, özünü yansıtıyorsa dışına bu harika bir şey.
0|1
0|0
dangerouskadin | Kişilik & Karakter konusunda 286 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Olabilir bence. Bu tarz şeyleri de normal karşılamak gerekiyor.
En İyi Kız Görüşü