Geldi iki gözümün çiçeği. Birde kar yağdığı zaman benim evrimim tamamdır. Daha sessiz daha sakin içten huzurlu hissediyorum kendimi. Sana ne hissettiriyor bu mevsim? Gar, gış, gıyamet..
Sine09 | Kişilik & Karakter konusunda 612 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Eğer uğraşım bir amacım varsa iyi geliyor. İşten veya okuldan çıkıp evin sıcaklığına huzuruna gelmek çok güzel bir şey. Ama bu kıştan hiç zevk almıyorum ve mutlu olamıyorum. Yoksa kış bence çok güzel bir mevsim 🤍
BlueCupcake | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bana kıştan öte iyi gelen biri var mevsim kimmiş ki. :)
0|2
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayır hiç iyi gelmiyor. Enerjim olmuyor, çoğunlukla mutsuz hissediyorum ve sürekli uyumak istiyorum. Yaz’ı özledim.
0|1
0|0
LEYYA_GS | Kişilik & Karakter konusunda 4,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Tüm kışı hasta geçiriyor olmasam sevebilirdim ama ben İlkbahar-Yaz insanıyım 🦋🌸
0|1
0|0
_ViViR- | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ben de bayılırım kışa.. kıyamete miss😀
0|1
0|0
_Passionate-Love_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Evet.. seviyorum gar gış gıyamet.
0|1
1|0
Tysys | Kişilik & Karakter konusunda 149 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Pek İyi Geldiği Söylenemez kış mevsimini Seviyorum Ama Bu mevsim Benlik Bana Göre Değil Çünkü Hava soğuk Yani çok soğuk şehirde yaşamıyorum Amasya Merkez de yaşıyorum Amasya şimdilik çok soğuk değil önceden Kayseri de yaşamıştım Kayseri çok soğuk bir şehir Kışın dışarı çıktığım zaman donuyordum Kayseri de Amasya ya gelince Kayseri de ki kadar soğuk yok ama yine de kış ayı soğuk olduğundan dolayı soğuk beni biraz etkiliyor Yaz Mevsiminin Gelmesini Sabırsızlıkla bekliyorum Yaz Mevsimi gibisi var mı ya yaz ayında hava sıcak olduğu için vücut ne kontrol kaybediyor ne üşüme Oluyor sıcak olduğundan bunlar Olmuyor ayrıca yazın istediğin kadar dışarıda gezebiliyorsun
0|1
0|0
aimPediatrician | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
En sevdiğim mevsimlerden biridir, sonbahar ve kış. Belki de hava durumundan dolayıdır, kapalı, rüzgarlı ve yağışlı havaları çok seviyorum. O zamanlar pencere kenarıma geçip, güzel bir müzik açıp, gökyüzüne bakmayı ve derin hayallerime dalmayı da seviyorum. Kış bana hep sıcak bir yuvayı andırı, onu aratır, hatırlatır. Tıpkı eski günlerdeki gibi...
Evet geliyor. Yağmur yağınca guzel bir şarkı esliginde yuruyus yapmak ve sonrasinda cikan mis gibi kokuyu hissetmek ya da sicak cikolata esliginde yagmurun sesini dinlemek herzaman favorilerimdir. Soguk bir gecede sicak bir kahveyle balkonda sessizligin sesini dinlemek en keyif aldığım aktivitelerden birisidir.
0|1
0|0
Delirttiniz0beni | Kişilik & Karakter konusunda 918 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kış mevsiminde doğdum. Severim kış mevsimini ama hep hasta olarak geçiririm. İllaki bir takviye lazım. Pek dışarı çıkmam kış ayında evde geçiririm. Camdan dışarı bakıp sıcak sütümü içerim.😊
1|1
0|0
Zarifkelebek_ | Kişilik & Karakter konusunda 164 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Ruhen olmasa da fiziken dünyanın tertemiz olduğunu düşündüğümüz tek mevsim bence.. bembeyaz minicik kar taneleri diğer her şeyden daha temiz geliyor bana ☺önemli olan bir nokta daha var tabi ki çok soğukkk🤕
Çok üşümeme rağmen kışa bayılıyorum. Havanın kapalı olduğu, yağmurlu günleri ayrı kar yağdığı zamanları ayrı bir seviyorum. Ve kahveye en güzel eşlik eden mevsim olduğunu düşünüyorum.
0|1
0|0
Sitare_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kış benim için bol bol hasta olmak, ilaç, peçete... demek. Pek sevdiğim söylenemez. Ben biraz bahar mevsimi insanıyım. Daha hoş...😅
çok severım, hele de yağmurlu, karlı havada kapüşonu takıp yürümeyi.. miss gıbı
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
hayır kışı sevmiyorum elbette her mevsimin kendine göre güzellikleri var ama eksi yönleri de var mesela dakikada bir tuvalete gitmekten bıktım usandım bu kışın hep böyle geçiyor
0|1
0|0
hiraizerdüş_ | Kişilik & Karakter konusunda 397 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Çok severim kış mevsimini. Üşümeyi, donmayı.. sevenlerdenim😬
0|1
0|0
Burbie | Kişilik & Karakter konusunda 615 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Ben sonbahar kızıyım ya. Yazdan çıkıp anca rahat etmiştik ama kış da çok soğukk 😬😬
0|1
0|0
Zwangths | Kişilik & Karakter konusunda 136 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
evimdeyken her sey iyi ama disardayken gunesli olsun lütfen
Evde sömine başında, mandalina kabuğu kokusu ve sıcak kahve, kitap ile camdan kar seyrediyor isem evet, buz tutmuş yerlerde düşe kalka işe gidiyor isem, nane limon kabuğu, grip ilacları ve başağrısı ile bogusuyor isem hayır, hayaller ve hayatlar
1|1
0|0
Acid_Queen | Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Hayır çok hastalandım yine mide bulantısından duramıyorum
0|1
0|0
THATMAN | Kişilik & Karakter konusunda 7,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Hayır kış mevsimi benlik değil. Ikı büklüm kalıyorum
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Gelmiyor dötüm donuyor, resmen bağırsaklarım buz tutuyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş