Bir insana sırtınızı dönüp de sonradan üzüntü duyduğunuz oldu mu?
18
30
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşleri
_Jante_ | Kişilik & Karakter konusunda 389 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Sırtımı dönmek zorunda kaldığım insanlar var. Bu bana yakışmadıdan ziyade, insan duygusal bir canlı olduğu için üzülerek hayatımdan çıkardığım insanlar var. Keşke bana bunu yapmasaydı da devam etseydi arkadaşlığımız dediklerim var.
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
YalnızlarRıhtımıı | Kişilik & Karakter konusunda 180 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Oldu. Yani zaten sırtımı dönerken de bile isteye dönmemiştim. O zaman yaptığım şeyin doğru olduğuna inandığım için yapmıştım. Sonradan yaptığımın yanlış olduğunu görünce üzülmüştüm.
Hayir olmadi kimseye durduk yere sirtimi dönmem bi sebep muhakkak vardir ama en ifrit oldugum seylerden biri kendini akilli sanip karsisindakini hafife alan tiptir oluuuumm senin gittigin yoldan biz cookk dönduk !
0|0
0|0
afacan37 | Kişilik & Karakter konusunda 320 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Çok şükür kimseye sırtımı dönmedim. Bana sırtını dönen oldu ama bir daha o sırtını benim omzuma koyamayacak. Beni aldatan eşime üzüldüm. Hevesane duygulara kapılıp hayatını mahvetti. Ailesi bile şimdi sırtını döndü. İnsanın böyle bir duruma düşmesine üzülüyorum sadece...
1|0
0|0
Neyimbenmayki | Kişilik & Karakter konusunda 637 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Hayır, olmadı. Kolay kolay birine sırtımı dönüp gitmem. Gidersemde pişmanlık yaşamayacağım kadar zedelenmişimdir. Her gidişlerim iyi ki dedirtecek mi düşünür ona göre hareket ederim.
@Dkflgjdsk Senin de o attığın engeli hemen kaldırtacak kadar zaafın olurum 😎 sdfjsksjksj sus şimdi bunun üstüne daha da laf söylenmez fdkjfskskfskfskskskskff
En İyi Erkek Görüşleri