"Herşey baştan yazılsın isterdim, benim istediğim şekilde. O zaman istediğim gibi olabilirdim, belki o zaman kendimi sevebilirdim."
Mutlu olacağanız ve kendinizi seveceğiniz bir hayat dileğimle, mutluluklar. Ayrıca güzel soruymuş! Biraz hüzünlü şarkı açma isteği getirdi bende. Şimdi gidip dinliyorum, döndüğümde umarım EİG seçersiniz de mutlu edersiniz. 😄.
Teşekkür ederim hanımefendi, ayrıca Dusk Till Dawn dinleyip buraya geri geldim.
alision | Kişilik & Karakter konusunda 225 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Hayatta kendime koyduğum tüm hedeflere ulaştım. O yüzden keşke ya da benim olsa dediğim bir şey yok. Ama hedefsiz insanın da yaşamasının anlamı kalmıyor. O yüzden kendime koyduğum hedef Hollanda'dan bir Gayrimenkul almak.
Keşke benim olsa demek yerine istediğim şeye nasıl ulaşırım, neye ulaşabilirim, neye ulaşamam diye kendime çizdiğim sınırlar ve hedefler var ve genel olarak elinde olana sahip çıkmak daha zor bence önce onu halletmek lazım gerisi kolay...
1|0
0|0
superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 10,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Küçük bir ada. Yunanistanın ege kıyısında işgal ettiği adaları hedefime koydum :)
Büyük ihtimalle milyoner olmaktır. Paran varsa araba, ev ve istediğin her şey olur. Buradakiler mesela son model bmw, inek falan istemiş. Kardeşim milyoner olun alırsınız
1|0
0|0
ÇıldırmışÇıldırık | Kişilik & Karakter konusunda 353 görüş paylaştı.
Gerçek olamayacak kadar kusursuz bir abinlatım. Haklısın. Ama gerçek olduğunu ıspat edecek kadarda yerinde ve emin bir anlatım. Hayalmi gerçek mi? Bırakta buna karşındaki karar versin... her akıllı erkek için şu kesin ki, en güzel hayal kadar kışkırtıcı, en çok istenen gerçek kadar mutluluk verici
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
340Amin 😄
Olur inş
Mutlu olacağanız ve kendinizi seveceğiniz bir hayat dileğimle, mutluluklar. Ayrıca güzel soruymuş! Biraz hüzünlü şarkı açma isteği getirdi bende. Şimdi gidip dinliyorum, döndüğümde umarım EİG seçersiniz de mutlu edersiniz. 😄.
Seni mi kırcam seçeriz tabii ki
Teşekkür ederim hanımefendi, ayrıca Dusk Till Dawn dinleyip buraya geri geldim.
2. Hedef ise pandemi sonunda Amerika'yı gezmek.
Hahaa alırsan misafirin olmak isteriz 😄
Hemen kulübede yer hazır. Denize bakan pencerenin önünde ahşap oturak var :)
İşte orası benim olsun
Tamam, tamamen sende. Hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Olsun valla
senıde alırım bır tur atarız sahılde :)
Dua etmeye başladım bile 😄😄😄
inşallah duaların kabul olur cunku benımkıler olmuyor :)
Hahaaa hayal ürünüdür belki
Gerçek olamayacak kadar kusursuz bir abinlatım. Haklısın. Ama gerçek olduğunu ıspat edecek kadarda yerinde ve emin bir anlatım. Hayalmi gerçek mi? Bırakta buna karşındaki karar versin... her akıllı erkek için şu kesin ki, en güzel hayal kadar kışkırtıcı, en çok istenen gerçek kadar mutluluk verici
HAHDJAJDKSKFKS
Kim
O :D
Neler var merak ettim bak
Oldu canım bekle