Kusura bakma ama ş*refsizlikleri tutuyor hiç ama hiç desteklemem cinselliğe saygı mı duyacaz ne s*çmalık bu 😂 lezbiyen veya gay bir arkadaşınız varsa ne yaparsınız? Yok bilmem ne saygı duyarım cinselliğin neresine saygı yuyuorsun adam sevişiyorlar, saygı duyarım , sence de çok saçma değil mi , karı koca bile ben hanımla şu fantezileri yaşadım demiyor ama bu insanlar iğrençliklerini övüyor ve saygı duyulmasını istiyor kusura bakmayın temiz insanları bozmaniza hakkınız yok
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
xbossredbabyx | Kişilik & Karakter konusunda 90 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
saygı duymak gerekiyor ve onlarda keşke olmasaydım diyorlardır ama yapcak bir şey yok. Bu durum onlara göre zevkli oluyor ve bu durumdan kurtulmak imkansız çok zor. Ben mesela ayak fetişiyim kızların ayaklarından çok hoşlanırın bakımlı güzel olması çok hoşuma gider. Biliyorum farkındayım sana pis gelicek ıyyy diceksin hak veriyorum ama durum zevk olunca insan vazgeçemiyor bırakamıyor :/
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Tatmınator89 | Kişilik & Karakter konusunda 101 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Aslında bazı uzmanlar diyor doğuştan kimi diyoe travma veya yanlış eğitim bazıları diyor sonra dan farkediş en son madde ise diyorki eğilim inan öyle sıralıyolarki hatta kadınlar mesela hemcinsine yanaşsa aha lez ya da biseks diyo bu okadar çok şey varki karışık ama önemli olan mutluluk ve üçüncü kişiye başka tarafa zarar vermeyişi bana göre
KumruSahin | Kişilik & Karakter konusunda 342 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Eşcinsellik bir tercih değil yönelimdir. Nasıl ki bir heteroseksüel kişi tıbbi yöntemlerle eşcinselliğe yöneltilemez ise, hiçbir eşcinsel de tıbbi yöntemlerle heteroseksüelliğe yöneltilemez.
3|3
0|0
aloebella | Kişilik & Karakter konusunda 249 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Doğuştan cancağızım, sen öyle aa heteroymuşum gibi bir an yaşamadın zaten biliyordun. Onlar da zaten biliyorlardı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş