İntikam alacak olsanız?

- Vallah hiçkimseden intikam almam. Yeri gelir laf sokarım, sert vakatım, bağırırım ama asla arkadan iş çevirmem intikam olsa bile. O adamı silmişim ya benim için en büyük intikam bu. Zaten bu işlerin sonu olmaz bir gün brn yapsam ertesi gün o bana yapar, hayat kısa kendi güzel kafamı intikam planları kuracak kadar yormam. O sorarsan en iyi intikamın ne oldu, bana eskidrn beceriksiz, aptal, hayalet muhamelesi yapanlara darbe gibi cevap verdim başarılarımla: bakımlı oldum, televizyonda sunuculuk yaptım, birincilikle bitirdim üniversiteyi şimdide kendi işimim patronuyum azimle gaddar müdirin yanında çalıştım kendi emeğimle onun yerine geçtim. Karşıdaki adamı yakacak hatta zehir gibi işleyecek intikam Başarıdır0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Dediğim gibi sadece başarı ve senin mutlu olman gebertir arkadaşını. Benide zamanında çok sırtımdan bıçakladılar kirli oyunlar iyi netice vermedi açıkcası
En İyi Erkek Görüşü
- Yaptığı kazığa bağlı ki 20 yıllık arkadaşımdan kazığı yedim ve onu kendi kazdığı kuyuya hazırladığı kazığa bağlayıp attım manevi olarak eks oldu benim için0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Teşekkür ederim hanımefendi ilklerde kendine gel dedim sonra dedim acaba benmi filan derken baktım ohooo ata binmiş üsküdarı geçecek hemen bir hamleyle hallettim bana yapılmıyacak ağır şeyleri dizmiş sıraya meğerse acı ama gerçek napalım helvası kavruldu selası okundu gönül limanında
- Soran1 ay
Ben de kendine gel demiştim saçmalama senin kuruntularin onlar meğer değilmiş ve başına neler getirebileceğimi yani beni en iyi tanıyan kişinin o olduğunu neler yapabileceğimi en iyi o bilirdi yazık etti kendine iyi bir şey olmasa da çok kinci biriyim zoruma gidecek bir olay olmayana kadar karışmam ama sonra intikam fena alınır
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Haa şöyle ya vallaha en yakın olan kişi aslında aşıyor sınırı çünkü biliyoki destur yok mahrem yok herşeye vakıf ama unutuyorki karşodakide tepince nabzını tam bulur ya anlatsam inan sinirinden gülersin herşeye vakıftık dile kolay 20 yıl ama işte sırf ihtiras ve yanlış hırsların uğruna feda etti hukuku ee bizede yolcu etmekndüşer ikramı yaptıktan sonra
Ben insanı tanımak için ilk önce yemek yer ve çay içerim ortam haline bakarım ya kimisi zaten mevzuya çabuk geliyo haa diyorsun bu farklı tür ona göre hemen zincir çekiyom ama yenide tanısam eskide tanısam kimsenin mahremine asla cıvıklık etmedim kusur olur veya bişey olur asla koz bilmedim bazıları ise yarayı mahremi kaşımayı meziyet bildi
Aynen öyle hatta o pişmanlığı varya işte ama bazı durumlarda el kol bağlıyo fazla ileri gidemiyosun neden çünkü aile var bir sürü yetişme raconu var en ötesi itin hatrı yoksa sahibinin var diyorsun imza atıp eyvallah diyip gidiyosun mecburen
Havlattım bile ve hatta öyle düştüki az daha herşeyi kaybedrcekti e avanak sana dedim yapma diye ama yaptın dedim birşey diyo sonra unutuyo sonra dediğini ben demişim gibi geliyo üstüme ya neler neler diyom acaba körmü oldum kabusdamıydım nasıl bunca yıl barımdı diye
Ağzına yüreğine sağlık hemde soğuk yenince harika lezzeti var hani meyve salatası ya da meyve mezesi olur ya yaz akşamı film izlerken yersin keyfle işte öyle muazzam oluyo inan olsun ama bu konuda kişinin ustalığıda önemli
Sana önerim nerden vuracağını düşünür ya sen düşünmeyeceği yerden voleyi vur ağları delip geçer haa direkten dönme ihtimalini hesaplayıp b planıyla da atak yapıp roveşatayı bir vur ağları delip geçsin attığın gol buda iyi imzalı kapak olur
Vallaha al benden de okadar 3 yıl oldu biteli ya ama varya okadar hengame atlattım anti tepkisi bol bol kahkaha mizah artımı yaptı 😄😄😄
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
42- Her kötülük yapandan intikam alacak olsaydım... İntikam karakteri oluşmamış insan işidir.0|00|0
Bana yaşattıkları travmalarla yaşamaya çalışıyorum. Tek isteğim aynısını yaşamaları. Zamanı gelince dava açacağım. Bunun dışında mutlu olmuşlar, kötü şeyler yaşamışlar umurumda değil.
- Intikam almam zeki insan almaz. Ben de darbe yedim hakkımı haram ettim icimi döküp her şeyi söyledim ve sildim0|00|0
- İntikam alacak vaktim yok ve zaman değerli 😎🤏1|00|0
- Onu silmek0|10|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş