Özellikle iletişim kurarken rahatlıkla anlayabilirsiniz kelimelerinizi seçmekte ne kadar zorluk çektiğinizi. Sizce kelime dağarcığınızın geliştirilmeye ihtiyacı var mı? #Congruent
Kelime dağarcığınız geniş midir yoksa geliştirilmeye mi ihtiyacı var?
18
18
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşü
YalnızlarRıhtımıı | Kişilik & Karakter konusunda 163 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Kelime dağarcığım çok geniştir ama tabiki hala geliştirilmeye ihtiyacı var. Ne kadar geniş olursa olsun, geliştirilmeye ihtiyacı vardır çünkü. Bu sadece bu konu için geçerli değil, her şey için geçerli. İnsan, kendini her konuda geliştirmelidir. Ben şunda çok iyiyim diyip kendini daha fazla geliştirmemek ya da buna gerek duymamak büyük cahilliktir bana göre.
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Evet kesinlikle geliştirmeye ihtiyacım var. Konuşurken ve yazarken sürekli aynı kelimeleri kullandığımı fark ediyorum. Kitap okusam aslında çok iyi olacak.
1|0
0|0
OurangMedan | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Derdimi anlatacak kadar kelime biliyorum, üstüne koysam fena olmaz.
1|0
0|0
CatKong | Kişilik & Karakter konusunda 7,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayır yok rahatça konuşurum hep
0|0
0|0
Kelebeğin_Konduğu | Kişilik & Karakter konusunda 120 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Konuyla alakasız bu elvin levinler hayatımıza girdi çıkmak bilmiyor arkadaş ya! O değil sorun cevaplayayim demiş garibim bir tane neşeli yüzler anaokulu tavşan grubu öğrencimiz minnak kadın üye de sormuş Elvin iblaaa in sevdiğin 3 renk ne? Cevap ver elvin bu kızımizi üzmeye yarı yolda birakmaya hakkın yok ! Sevdiğin renkleri soyle hemen !
0|0
0|0
lüleli_turkuvaz | Kişilik & Karakter konusunda 59 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
bizim güzel türkçemiz o kadar güzel ve zengil bir dilki gerçekten bu konuda çok şanslıyız ama bu konuda biraz insanın kendini geliştirip geliştiememek istememesine bakıyor
Geliştirme yolunda ilerliyoruz. Diksiyon ve hitabet videoları izliyorum, o konuda yazılmış kitaplar okuyorum, not defterime öğrendiklerimden hergün kaydediyorum ve. s
Türk milletinin kelime dağarcığı genelde 100-150 kelimedir. 2000 kelime dağarcığı olan birinin entellektüel kabul edilebileceği bir ülkedeyiz. Kitap okumayan bir toplumda bu kadar sığ bir kelime dağarcıının olması normaldir. Kelime dağarcığı geniş insanların ilk kullandığı kelime ya olmaz.
0|0
0|0
Need4Read | Kişilik & Karakter konusunda 564 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bu konuda kendimi asla yeterli görmüyorum ve gelişime hep açığım. Bu yüzden sürekli okumaya devam ediyorum.
0|0
0|0
ɢɛʟinciӄ | Kişilik & Karakter konusunda 685 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Kendimi anlatabiliyorum ama diksiyonum düzgün değildir evet.
0|0
0|0
Ms26Ms | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
İletişime önem veririm tabiki geliştirmeyide severim öğreneceğim çok şey var öğrenmek keyif verir
0|0
0|0
þórtaclausa | Kişilik & Karakter konusunda 742 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Her an yeni seyler katmak gerekir bazen kisitli kalabiliyor
0|0
0|0
yeşilseverdeli | Kişilik & Karakter konusunda 215 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Geniş bir kelime dağarcığım var ama yinede geliştirebilirim bu bana her zaman avantaj sağlar
0|0
0|0
ichwillsieg | Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Yerine göre, her şey için ilk önce adabı vardır bizim için.
0|0
0|0
reversengineer | Kişilik & Karakter konusunda 523 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Günden güne gelişmekte. Hiçbir zaman yeterli olmuyor. Yeni kelimeler öğreniyoruz
En İyi Erkek Görüşü