Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Ağlamak ne kadar içten ve duyguları yoğun yaşayan biri olduğunun bir kanıtı bencee
Olabilir
Zorunda değilsin
Seçmeye şansın yok
Ama değiştirmek elimizden
🤮🤮
şu an olduğu gibi
Ağlayan erkek tapılası erkektir güçsüz ağlak diyen yokk
Hiç inandırıcı değil :d ayrıca çoğu erkek ağlarken ortalık yerde değil de tek başına suyun altında veya yorgan altında ağlar sonra içine gömer :d
Nerden biliyorsun eski sevgililerinden mi tecrübe edindin :s
Ehehehe espri anlayışınızla iq seviyenizi belli ediyorsunuz madam :d
IQ seviyesinin gay olmanla ne alakası var? Bu olası bir şey değil mi? Belki tutar diye öyle söyledim ama tutmamış. Her şey lay lay lom sana tabi
Aahuahaua biz belden aşşa konuşsak topa tutuluruz anladığın dilden konuşmayacağım terbiyemi bozmamakta kararlıyım harun abi :d
Şu an belden aşağı konuşan mı var şaka mısın sen ya? :D
Şaka gibi :D ailen gerekli terbiyeyi vermemiş abisi bu da senin değil onların eksikliği yazık :D
Göt kanseri ettin beni 10 dakikada bravo
Hahahaha kafayi yemissin abicim sen sil yorumumu da muhattap olma benle bi daha ruh hastasi
tamam
O "tamam"ın altında neler yatıyor nelerr
Knk bulaşma manyak olursun profilin acik bile degil artistlik yapiyosun kafayi yemissin belli ki kasiniyosun :D
Keske baban o gece peceteye bsalsaydi
Ruhun çürümüş
Doğru
Awwwww 😢💕
başşak
Yazık
Profil resmin çok iyi xD
Türkiye gerçekleri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
213Ağlamak ne kadar içten ve duyguları yoğun yaşayan biri olduğunun bir kanıtı bencee
Olabilir
Zorunda değilsin
Seçmeye şansın yok
Ama değiştirmek elimizden
🤮🤮
şu an olduğu gibi
Erkek ağlamaz duygusuz odun
Siz kızlar neyi beğenir :d
Ağlayan erkek tapılası erkektir güçsüz ağlak diyen yokk
Hiç inandırıcı değil :d ayrıca çoğu erkek ağlarken ortalık yerde değil de tek başına suyun altında veya yorgan altında ağlar sonra içine gömer :d
Nerden biliyorsun eski sevgililerinden mi tecrübe edindin :s
Ehehehe espri anlayışınızla iq seviyenizi belli ediyorsunuz madam :d
IQ seviyesinin gay olmanla ne alakası var? Bu olası bir şey değil mi? Belki tutar diye öyle söyledim ama tutmamış. Her şey lay lay lom sana tabi
Aahuahaua biz belden aşşa konuşsak topa tutuluruz anladığın dilden konuşmayacağım terbiyemi bozmamakta kararlıyım harun abi :d
Şu an belden aşağı konuşan mı var şaka mısın sen ya? :D
Şaka gibi :D ailen gerekli terbiyeyi vermemiş abisi bu da senin değil onların eksikliği yazık :D
Göt kanseri ettin beni 10 dakikada bravo
Hahahaha kafayi yemissin abicim sen sil yorumumu da muhattap olma benle bi daha ruh hastasi
tamam
O "tamam"ın altında neler yatıyor nelerr
Knk bulaşma manyak olursun profilin acik bile degil artistlik yapiyosun kafayi yemissin belli ki kasiniyosun :D
Keske baban o gece peceteye bsalsaydi
Ruhun çürümüş
Doğru
Awwwww 😢💕
başşak
Yazık
Profil resmin çok iyi xD
Türkiye gerçekleri