Chelsea_Lamb | Kişilik & Karakter konusunda 355 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Hiç bir acımı gömmüyorum, hepsi biraz biraz açıkta. Hatırlayabileyim diye. Çünkü bir şeyi unutmak istediğimde gerçekten o andan itibaren sadece gölgesi kalıyor zihnimde. Ve o hatıradan ne öğrendiğimi veyahut öğrenmediğimi de unutuyorum. Tabii bunlar senin sorduğun soruya cevap değil, niyeyse bugün gevezeliğim tuttu deminki soruya da hayvan gibi uzun yazdım :DD
Mesela bir örnek vereyim içimdeki ufak minnak bir acıya ; Lise 1' deyiz ilk dönemin ilk sınavı, biyoloji. Bende hayatımda ilk kez kopya çekicem A4 kağıdının yarısına kopya yazıp sıranın altına koydum. Hoca da yakaladı. O anda utancımı bastırmak için baş parmağımın tırnağını sıraya dik bir şekilde öyle sert bastırdım ki, Parmağım 1 ay mor gezdim :DD Ama sonra noldu, kendime söz verdim bir daha yakalanmayacağım diye, ve inadına 100 alabileceğim sınavlarda bile kopyanın gözüne vurdum ve hiç yakalanmadım geri kalan öğrenim hayatımda ! :DD
Bî dakka lan bunun sonu mutlu bitti awq :DDD Acılı hikaye olması gerekiyordu :DD Ama başı acıydı gardaşım idare et çok uzun oldu :DD
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş