superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 10b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Gece olmadan uyurum ama uyumamış isem sebeplerim şunlar. 1- Uyumayı ve evine gitmeyi unutan bir misafirim vardır. 2- Bir dostumun sorunu vardır ve onunla dertleşiyor isek. 3- Çok uzaklarda uyuyamayan ama korkan biri varsa sabaha kadar sarhoş sohbeti yaparız, çünkü muhabbet ancak öyle yürüyor. 4- Hasta isem uyumam, çünkü ateş tehlikesi uyanık kalmayı gerektirir.
1|0
0|0
Tersy | Kişilik & Karakter konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Akşam üzeri bol sıvı tüketirsem gece yarısı beni mutlaka tuvalete kaldırıyor. Bu yüzden akşam belli bir saatten sonra sıvı tüketmemeye özen gösteriyorum. Ayrıca uykunun gelmesi için zihnin boşalması şart. Bunu da farklı güzel şeyler hayal ederek veya mastürbasyon yaparak geçiştiriyorum. Bazen de bacak ağrıları oluyor, o da uyutmayabiliyor. Onu da bacağıma önce duşta soğuk su tutup sonra sıcak su tutarak kan akışını hızlandırarak yapıyorum, hemen uykum geliyor.
1|0
0|0
johnyx | Kişilik & Karakter konusunda 5,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Şu an öyle bir durum yok çok şükür.. Uykum geldiği gibi gider uyurum. İyi geceler :)
Geceleri çayı cok içtim bu ara bende diyorum bir haftadır sabahın köründe kalkıyorum arkadaş 5 te uyanıyorum beynimde takıntıda yok hayırdır diye düşünürken senin soruyu gördüm ah ulen ben bu çay beni uyutmayan dedim. Eyvallah jeton düştü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
328Geçmiş olsun
Sağol
1- Uyumayı ve evine gitmeyi unutan bir misafirim vardır.
2- Bir dostumun sorunu vardır ve onunla dertleşiyor isek.
3- Çok uzaklarda uyuyamayan ama korkan biri varsa sabaha kadar sarhoş sohbeti yaparız, çünkü muhabbet ancak öyle yürüyor.
4- Hasta isem uyumam, çünkü ateş tehlikesi uyanık kalmayı gerektirir.
İyi geceler :)
Teşekkürler
👏👏
👏👏
Maşallah
Birini
Haftaya hazırlanmam gereken sunum 😉
Geçmiş olsun
teşekkürler sağol
Sağol
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun