Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Hayır her doğtuyu heryerde söyleyemiyorum o kadar dürüst dobra bir insan değilim, yapım gereği insanları kıramıyorum kötü bulduğum şeyleri kırılmasınlar üzülmesinler diye iyi diyebiliyorum bazen.
1|0
0|0
Congruent | Kişilik & Karakter konusunda 653 görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Sabırsız bir insanımdır. Sonuçları da gözümde olmaz. O an söylemek için can atıyorsam söylerim ya da söyleyebilmek için o ortamda uygun bir an'ı kollarım.
1|0
0|0
CatKong | Kişilik & Karakter konusunda 7,8b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Söylenmez her doğru her yerde. Yanlışlar kadar doğrularda insanın başına bela açabilir. Farklı şekilde geri yansıyabilir. Bu yüzden konuya bakılır düşünülür ve doğruyu en güzel yerinde lanse edebilir.
1|0
0|0
LEYYA_GS | Kişilik & Karakter konusunda 4,3b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Her doğru her yerde söylenmez patavatsızlığa girer bu. Söylenmesi gereken şeyleri doğru zamanda doğru yerde söylerim.
1|1
0|0
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 16,8b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Her doğru her yerde söylenmez.. bazen insanlar buna hazır değildir bazen doğru zaman değildir..
1|0
0|0
_ViViR- | Kişilik & Karakter konusunda 3,3b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Aleni derim genel şeyleri ama karşımdaki insanı zor durumda bırakacak şeyse demem..
LovecezaM | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Guru
2 ay
İçimde kalıyor doğrular.. Zamaninda ve yerinde söyleyebilsm karşımdaki kırılck uzulck die dusunmesem daha az üzülür ağlarım. Ama bn mal bunu yapamıyorum.
1|0
1|0
nenasıl | Kişilik & Karakter konusunda 2b görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Her dogruyu heryerde soylemem cunku dogru bir tane degil. Ama ima ederim anlayabilecek kapasiteye sahip degilse gecer giderim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2524Söylenmesi gereken şeyleri doğru zamanda doğru yerde söylerim.
bazen insanlar buna hazır değildir
bazen doğru zaman değildir..
Zamaninda ve yerinde söyleyebilsm karşımdaki kırılck uzulck die dusunmesem daha az üzülür ağlarım.
Ama bn mal bunu yapamıyorum.