sağduyulu1691 | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Beni kaybeden, benden ayrılmış olur, bir de faydası düşer. Duygusal yanımdan dolayı çok suistimallere uğradım... Bir de herkesin yeri bir şekilde dolar, kimsenin bir ayrıcalığı yok. İstisnai şahsiyetler bundan istisna...
Yokluğumda aranacak pişmanlık yaratıcak birisi olmam için Bol bol karşımdakine değerli hediye almış olmam gerekiyor (işkembe ve kelle paça olarak güzel sunumlar yaparım) Kesinlikle özel günleri unutmamam gerekiyor ( her zaman unuturum) Ahaaa benim yokluğumun aranacak pişmanlık yaratıcak birisi olamıyomuşum
1|0
0|0
þórtaclausa | Kişilik & Karakter konusunda 745 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Pisman olan olsu mu, olacaklar mi bilmiyorum. Eger farkina varirlarsa fena pisman olurlar da herkese nasip olmaz bu da eleme yontemi olsun
0|0
0|0
Frtınaxxl | Kişilik & Karakter konusunda 331 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Beni kaybettikten sonra pişman olmuş olmamış çokta önemli değil, birbirimizi kaybetmişiz nihayetinde. Bu daha önemli..
0|0
0|0
A-R-SLİNE | Kişilik & Karakter konusunda 94 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Kimse mükemmel değil ve kimsede vazgeçilmez degildir. Ama bir gerçek var ki iyi insnalari kaybeden her zama. Pişman olur.
0|0
0|0
ѵαℓεɳƭเɳσ | Kişilik & Karakter konusunda 776 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bilemem, kendi kararı herkesin. Kalkıp burada kendimi de övemem, aman şöyle böyle olur diye.
0|0
0|0
PolyannaElisa | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Yok, üzerine göbek dahi atarlar napacaklar benim gibi manyağı
Aklı başına geldiginde eywahh der ama iş işten çoktan geçmiştir. 2. Bir şans yoktur
1|0
0|0
nuronlinecom | Kişilik & Karakter konusunda 69 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Herkes yavaş yavaş geri dönmek için uğraşıyor ama tren kalkalı çoook oldu ve, tüüh
1|0
0|0
_Kardem_ | Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Olsa neye yarar kaybetmiş bir kere. Pişman olmaz, olmasın kimse.
1|0
0|0
superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 10,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Hayır düşünmüyorum. Her insan gibi yerim kolayca dolar.
1|0
0|0
sessizkaranlık03 | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Çay var içersen ben var seversen yol var gidersen. Demiş şair. Beni kaybedenler pişman olur mu bilmem ama. Ben pişman olmam çünkü kaybetmem. Gidenler yerlerini yadırgıyor. Benim suçum değil.
Gelen gideni aratır sayet hayatındaki kişi senin yerini doldursa bile anıları asla. Bu yüzden at gibi giden it gibi geri gelir tabi birde gidiş sebebine bağlı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş