DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Soğuk görünürüm. Zaten normalde de fazla güler yüzlü bir insan değilim. Tanıdıklarımın yanında gülerim. Bu yüzden dışarıdan mesafeli bir izlenim veriyorum.
1|0
0|0
_ΛqresiF_ | Kişilik & Karakter konusunda 5,5b görüş paylaştı.
Bunu ben de merak ediyorum 🙄 Birkaç kez arkadaşlara sorduğum oldu: "Dışardan bakıldığında nasıl bir insana benziyorum" diye. Sonuçta benim arkadaşım, cevabı pek de dışarıdan bakılarak verilmiş gibi sayamıyorum. Cevabını bulamadığım sorulardan...
Dışardan soğuk görünürüm çünkü öyleyim. Sadece çok yakın hissettiğim insanlar içimi bilir, bir ortamda ya da yeni biri ile tanışacaksam önce o kişiyi gözlemleyip nasıl bir insan olduğuna, davranışlarına bakarım sevemezsem pek muhattap olmam zaten soğuk olduğum için o da benimle muhattap olmaz ve böylece gereksiz gördüğüm insanları hayatıma almam. Seviyorum bu huyumu.
1|0
0|0
reversengineer | Kişilik & Karakter konusunda 524 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Sert gözüküyorsun diyorlardı bi zamanlar. Sakalları kesince yüzüm ortaya çıkıyor pamuk gibi gözükürüm o zaman 😊
1|0
0|0
yeşilseverdeli | Kişilik & Karakter konusunda 218 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Mesafeli az soğuk ama tanıdıklarında ilk tanıdığımla bu kişi aynı kişimi derler herkesle hemen samimi olmam az tanımam lazım
1|0
0|0
rain_Queen_ | Kişilik & Karakter konusunda 175 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Vallah ben çok sempatik ve gizemli gibi görünüyorum. Tanıdığım ve tanımadığım kişiler bana hep niye bu kadar gizemlisin derler hep 🤷♀️
1|0
0|0
Cherry-Blossom | Kişilik & Karakter konusunda 831 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Görünüşüm ile karakterim aynı değil. Dışarıdan soğuk ve sert duruyorum. Tanımadığım insanlara sıcak ve samimi olamıyorum.
İnsanına göre şekil değiştirebilen varlığım. Kendini beğenmiş ve karaktersizlere şeytan gibi alçakgönüllü anlayışlı kibar nazik olgun insanlara ise melek gibiyimdir.
1|0
0|0
çukurda07 | Kişilik & Karakter konusunda 97 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Ben genelde soğuk görünüyorum ama insanlar bana nasıl yaklaşırsa öyle davranırım kimseye karşı önyargı beslemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3120Birkaç kez arkadaşlara sorduğum oldu:
"Dışardan bakıldığında nasıl bir insana benziyorum" diye.
Sonuçta benim arkadaşım, cevabı pek de dışarıdan bakılarak verilmiş gibi sayamıyorum.
Cevabını bulamadığım sorulardan...
Dışarıdan soğuk ve sert duruyorum.
Tanımadığım insanlara sıcak ve samimi olamıyorum.
Mesafeli soğuk davranayım diyorum karsimdakilere olmuyo Sıcak sempatik oluyorum istemsizce