Güncellemeler:
- Her şeyden uzaklaştım. Uzaklaşmadığım tek bir şey kalmadı.1|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
6342- Hayallerden uzaklaşıp gerçeklere yakınlaşıyorum. İnsanlardan uzaklaşıp kendime yakınlaşıyorum. Bilmediklerimden uzaklaşıp bildiklerime yakınlaşıyorum.1|00|0
- KS'den uzaklaşıyorum yine, bir yılı geçince afakanlar basıyor.1|00|0
- İnsanlardan.
Ne kadar uzak o kadar iyi sahip olduklarım yeterli.1|00|0 - Eskiden (çok eski değil tabi çocukluk falan değil 5 sene olmuştur) balık akvaryumunu saatlerce izlerdim şimdi hiç bakmıyorum bile
Beşiktaş kombinem her sene olurdu bu sene işler yüzünden olmadı kendimi çok mutsuz hissettim0|00|0 - Kafamın sarmadığı vaktimi boşa harcayan insanlardan ve ortamlardan sadece kafamın uyuştuğu eğlenebildiğim ortamlar ve insanlarla ailemle birlikte olmak iyi geliyor çünkü0|00|0
- Belli şeylere hariç iyiliklerimden, iyi niyetimden... Yumuşak huyluların kaldırabileceği bir yer değil burası/dünya.0|00|0
- Hayatta amacı olmayan ve bana bir şey katmayacak insanlardan, iyi niyetimi suistimal eden insanlardan uzaklaşıyorum.0|00|0
- İnsanlardan uzaklaşıyorum. Onlardan uzaklaşınca kendime yaklaşıyorum. Kendimi çözüyorum. Şaşırıyorum sonra ben kendimi tanımıyormuşum diye 😄0|00|0
- "Ne kadar çabaladiysam o kadar uzaklaştım"
"Saat hayatı uzaklaştırır bu çok gerçek dışı0|00|0 - İyi kalpten uzaklaşıyorum, şöyle bakıyorumda artık çevremde hiç kalbi iyi insan kalmamış oysa o kadar ihtiyacımız var ki kalbi yüreği güzel insanlara istemeden de olsa uzaklaştım kalbi iyi insanlardan çünkü artık yoktur çevremde öyle birileri0|00|0
- Ahlaktan uzaklaşıyoruz. Bu siteye baktığımda özelliklede konu başlıklarına, Ahlak Erozyonu yaşanıyor. Flörtlük ya da Sevgili hayatı evli çiftler gibi yaşanıyor. Geriye hiç bir şey kalmıyor. Sadece ceset.1|00|0
- Giderek kendimden uzaklaşıyorum, kendimden uzaklaşınca da her şeyden uzaklaşmış oluyorum.0|00|0
- derslerden zaten hiç bir zaman yakın olmadık o beni sevmez ben onu0|00|0
- Masumiyet.
Ama geri dondurmekte yine elimizde bence0|00|0 - Insanlardan güvenmiyorum kimseye artıkın kimse göründüğü gibi değilmiş...0|00|0
- Uzaklaşmak istersem uzak duruyorum zaten istediğim şeylerden.0|00|0
- Her şeyden elimi eteğimi çekiyorum maalesef yavaş yavaş 😂 bi salın şu insanları0|00|0
- Duygularımdan uzaklaşıyorum ruhsuzlaşıyorum hissizleşiyorum.0|10|0
- İnsanlardan... küs falan olduğum için değil ama kendiliğinden oluyor..0|10|0
- Hayal ve planlardan. Yaşanan bunca şey geleceğe dönük plan yapma hevesimi kırdı.0|10|0
- Hayattan uzaklaşıyorum böyle sorular görünce daha kötü oluyorum.0|00|0
- Kendimden kendi kontrolümden0|00|0
- Güven ve bağlanma hissinden0|00|0
- aklına gelebilecek her şeyden tat almıyorum artık0|00|0
- Bu ara uykudan yaşamsal faktörlerden0|00|0
- Siyasetten, ekonomiden.0|00|0
- İnsanlardan. İçimdeki hayvan sevgisi çoğalıyor0|00|0
- bu gün her şeyden uzağım0|00|0
- Insanlardan ve yaşamdan0|00|0
- İnsanlardan uzaklaşıyorum sosyal mesafe gereği0|00|0
- Hayallerimden uzaklaşıyorum.0|00|0
- Kadınlardan her geçen gün daha fazla uzaklaşıyorum0|00|0
- Daha Fazla (45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Giderek nelerden uzaklaşıyorsunuz?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
En İyi Erkek Görüşü