Önüne gelen herkese yürüyen insan çapkın mıdır yoksa basit midir?

- Koca yüreklidir belki sevgisi kendi kalbine ağır geldiğinden paylaşmak istiyordur ne biliyonuz skjdfs 🤪1|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- Basit, kalitesiz, seviyesiz,çapkınlığın da bir kalitesi olur uçan kuşa da yürünmez...1|10|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
816- Çapkınlar yürümez. Kendini gösterip kenara çekilir..0|00|0
- Basitin önde gidenidir. Çapkınlığın bile adabı vardır, seçicidirler. 😃0|00|0
- Daha cok capkinlik demek oluyor. Bir kadinda olsa capkinlik erkek olsada. Genelde kadina toplumumuz or gibi sacma kelimeleri layik goruyor1|10|0
aslında pek denememek lazım biliyorsun son yıllarda kadına taciz olayları yükseldi tamam adamın niyeti başkadır sevmekdir bişeler aramaktır ama tanımadığın kadın da bunu farklı algılar ülkemizdeki otobüs ve toplu ulaşım da kadına taciz eden alçakları biliyorsun toplumun psikolojisi bozuldu dünya da sadece türkiye oluşan bu ters algı varken her adına yürümek kendini mahkeme kapısında bulmana sebeb verdirebilir en iyisi hiç bulaşmamak
Guzel yazi. Ama ozellikle sunu belirtiyim. Taciz artmadi. Her zaman olan seye tepkiler yukselmeye basladi.
Kotulukte bir dongudur. Bir kadina bana neden ters devreniyor. Cunku ona baska bir adam kotu davrandi. O adam neden kotu davraniyor. Cunku onada baskasi kotu davrandi. Bu boyle bir dongudur ve bu zinciri koparmak lazim.
Katiliyorum ve ne yazikki bende kendimi cok baskiliuorum. Bi kadina guzel oldugunu soylemek istiyorum. Bir kadina cicek vermek istiyorum. Bir kiz cocugunu sevmek opmek istiyorum. Ama taciz. Tacizi birak yavsamak olarajta bakarlar. Ben bir tacizciysem.. bir adama yakisiklisin adamsin demek istiyorum. Bi cocuga cikolata almak istuyorum. Bunu bi erkege yaomak daha kolay. Tacizci degilsindir. Yavsayan degilsindir. Capkin degilsindir
Sadece sevneyi seviyosundur..şimdi bir kadına yaklaşmak hoşlanmak erkeğin atması gereken ilk adım dır bu bütün dünya ülkelerinde türkiye dışında aynıdır ben azerbaycan da 2010 da üniversite eğitimi aldım orda bile bir kızdan hoşlanıyorsan yanına gidersin söylersin kabul eder veya etmez tepki yoktur çünkü ülkelerinde türkiye deki gibi ters algı basında yansıtılmamıştır şunu da belirteyim ki bir toplumun karakter şeklini basın belirlemede çok etkilidir Türkiye de Basın kasıtlı olarak planlı bir şekilde artık kimlerden emir alıyorlarsa haberler de kadına şiddet taciz haberlerini farklı bir şekilde lanse ederek halka yansıtarak Türk toplumunun gençlerini önce korku hegemanyasına iterek sonrasında kadın erkek arasında eşitliği güveni azaltarak isyankar korku panik bir nesil yetiştirek istedikleri amaca da ulaşıyorlar eskiden Türkiye de ayıp vardı kadın da da Naz vardı ama Yanlış algı Yoktu kadın kabul eder etmez, mesala çok iyi hatırlarım doksanlar da seksenlerin sonunda erkekler kızları ayarlamak için kibrit kutusuna ev telefonu numarası yazarlardı kızlar da ya alırdı ya da almazdı ya da masasına gidip ateş ister bahanesi ile kadına yaklaşırdı şimdi günümüzde bunları yapmayı bırak sadece bir süre yüzüne bak taciz ile hapise bile girersin veya peçeteye instegram telefonunu yaz o peçete kağıdı ile mahkemeye seni verirdi Türk toplumundaki Kadın Erkek arası ilişkiler ters algı ile lanse edilerek Umutsuz Mutsuz korkulu panik bir nesil yetiştirmeyi başardılar Bu izlediğimiz Basının Sahipleri zaten Türk değiller Çanakkale de alamadıkları Anadoluyu derinden gençleri mutsuz ederek yıkmak istiyorlar
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Hic alakasi yok dostum. Ilk yazina ne kadar katiliyorsam bunada bi o kadar katilmiyorum.
Bir kadina sevgini belirtmeme konusunda haklisin. Zamaninda benden ayrilan sevgilime cicek aldim. Geri donsun diye donmedi. Cicegi sonra otobuste giderken onumdeki kiza veresim geldi. Onca kisinin arasinda kiz resil etti. Otobusten inince ben camdan arkadaslariyla alay etti :) uzulmedim.. uzuldugum sey suydu.. duzene uzuldum. Neden kiz bunlari yapsin ki.. ama eve giderrken baska kiza verdim. kabul etti aldi mutlu oldu. Sevgi belirtisi sadece. Gel asik. olalim teklifi anliyor herkes.
Senin yanlis oldugun yere gelirsek. Bu kadinin cicegi kabul etmeyip alay etmesinin sebebi birincisi kulturel. Ikincisi yasanmisliklar. Ben sahsen yasanmislijlardsn cok etkilenmem. Kiz alay mi ettu baskasina verirm. oda mi alay etti. Baskasina. Ama kiza onceden koty manasa yanamis onlarca kisi oldugunu dusunursek kizin verecegi tepkinin bu olmasina cok sasmamak. lazim
Basinin etkisi burda kotu degil. Gercekleri aktariyor. Kadnlar olduruluyor. Kadinlar susuyor. Kadinlar siddet goruyor. Taciz ediliyor. Harbiden anlayamadigimiz baskilara maruz birakiliyor. Basin sadece bunun siddet tarafini gosteriyor. Oncedende boyledi simdide. oyle.
Sadece bu ulkede. degil islami kulturun. oldugu tum. Ulkelerde kadinlar o dedigin tepkiyi verecektir. Cunku kulturel ve erkek yapisi. Yasanmisliklar.
Aksine basin ustune dusenin cok azini yapiyor.Basın üstüne düşeni göstermelik yapıyor bazı cümlelerine katılıyorum ama bazılarına asla katılmıyorum kadına şiddet reklam ve göstermelidir hiçbiri kadına şiddet umurlarında değil algı yaratarak yanlış lense edilmek, ben manisalıyım ilçem de iki korkunç kadın cinayeti oldu 6 ay önce de oldu ben birçok ulusal kanala mail çekmeme rağmen hiçbiri haberleri yayınlamadı hatta üstüne üstelik telefonları yüzüme kapattılar biz size mi soracağız hangi haberi yayınlayacağımızı dediler sen o basında gördüklerin hepsi hava gazı kadına şiddete bende karşıyım ve kadına şiddet dünyanın birçok ülkesinde olan bir kötü durum en çok da beklenmeyen ülkeler de ABD de bile bir yılda Türkiyeden 10 kat daha fazla kadına şiddet yapılıyor elbet cezaları veriliyor basın tabiki haber yapıyor ama lanse edilme şekilleri var işte aslında halk umurunda bile olmayan türk basınının bunları neye göre lanse ettiği önemli o zaman benim memleketim de öldürülen 46 yaşındaki kadın kadın değildi sadece yerel haber de yayınlandı işte bunları iyi ayırt edin Ünlüler çıkıp kendi sosyal medyasında kadına şiddeti paylaşırken amaçları reklam yapmaktır yoksa sokak da bir ekmek parası isteyen kadına bir lira vermezler örneklerini görmedim değil gece kulüplerinden çıkıp eğlenmesi değil ya da koyun gibi herşeye inananan türk halkına tivit atması değil
çok istiyorsan yerel haberin linkini atarım ama ulusal kanallar da o haberleri göremessin. çünkü türk basını nın amacı seni beni kadını düşünmek değil algı haberler ile türk halkının kavonoza kapatmak
O konuda sonuna kadar haklisin. Medya istedigi gibi yonetiyor. Bir kadin oldurulur bi hafta kimse dilinden dusurmez. Ama o bir kadin disinda o gun kimbilir kac kadin oldurulmustur taciz ugramistir kimse ne ilgilenir ne yardim eder ne dusunur. Hic yoktan bi halta yaramalari iste. Sozde ssvunuclar.
elbet de tabiki o kadınlar neden önemsenmiyor 46 yaşında pompalı tüfek ile sokak ortasında öldürüldü araştır Manisa Salihli de oldu olay Yerel Gazete haberi yayınladı bende bir umut bunlar son bulsun diye ulusal kanalları takip ettim ulan birisi bile haber yapmadı bakıyorum bizim Salihli de kadın cinayeti yok bazılarına mail çektim cevap vermediler yahu telefon ettim sizin demenizle haber yapamayız dediler haberiniz yok mu ilçemizdeki kadın cinayetinden dedim yüzüme telefonu kapadılar , Eşi tarafından döüvülüp sokağa atılan bir kadın vardı sosyal hizmetlerden yardım aldı ablaya yardım ettim TV kanallarına mail attım cevap vermediler bak bizlere Lanse edilen haberler Planlı ve toplumun bir kısmını isyana teşvik etmek ve siyasi partilere oy toplama için yapılıyor Planlı hepsi yoksa Sokak daki Hatice Ablamıza bir tane basın bile umuruna takmaz o İnstegramdaki kadına şiddete hayır diyen ünlülerden biri bile o kadınlara bakkaldan bir ekmek almaz
Basin konusunda sonuna kadar haklisin ve emegine cok saygi duydum. Helal olsun. Isin sadece siddet degil cok daha kotu yanlis taraflari var
elbetde tabiki basın prim kasıyor duyar yapıyor bazıları siyasi partilere oy toplama için sembol olarak kullanılıyor senin de dediğin gibi kadına şiddet ülkemiz de yıllardır var bu zaman mı akıllarına geliyor ikincisi bizim ablalarımız kadın değil mi
- Seçici olmak lazım her önüne gelene yürüyen insan kalitesiz dır0|00|0
- Türkiye de basit ve abaza olur, elbet de ama farklı bir ülke de ise çapkın derler Türkiye de her önüne gelene yürümek demek risk demek şahsen ben saçma buluyorum bir erkek her kadına yürümemeli bu başka ülke de bile olsan aynıdır,0|00|0
- herkese yürünmez bari giderimolana yürüyün0|00|0
- çapkın değildir açtır0|10|0
- zavallı ve aciz..1|00|0
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşü