Kadınlar çiçekse, erkekler ne?

Güncellemeler:
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
108145Arıyız, arı...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Eger bir kadın ve erkek birbirini gerçekten de seviyorsa, çiçeğin toprağa sımsıkı tutulduğu gibi. Hayati boyunca topragin çiçeğe destek olduğu gibi destek olduğu için toprak. Ama maalesef her erkek toprak gibi değil daha çok bataklık ya da kuru, verimsiz bir toprak gibi
Kanki cicek nasil topraga destek oluyor
Topraktani degerli mineralleri v. b seyleri aliyor
@ɢöᴋʏüᴢü pardon
Kadinin cicek yerine agac yazdigini goremedim
Harbimi laaaaaaaaaan
Sonuc itibari ile cicek topragi somuruyor
Sen odunmusun :(
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kaktüs cok alimli çiçektir ama
Yok, karakter çeşidine göre çeşitlendirdim. Hepsi tek bir bünyede bulunur yerine göre anlamında değil
E kuşun hayatı da bir gün son buluyor ve toprağın altında o çiçeğinine sarılarak yatıyor..😉
Güzel cevap yüreğine sağlık
Tek amacım kadına şiddete son vermenin ne kadar basit olduğunu vurgulamaktı. İnşallah bir gün diyelim
Ben hiçbir çiçeğin sonu olmadım yanlış olmasın 😀 Ama istisnalar kaideyi bozmaz tabi
Suyu verirken burnundan getirmeniz an meselesi
Havayı sizin istediniz zamanlar da alabilir
Toprağa gelince damarınıza basmasin yeterki
analattıgım baskaydı anladıgınız baska oldu.. sızın anladıgınız kısımdan yuruyelım kabul.. yesermeyınız efenım!
Yorumları okuyan bir erkekte varmış Vayy bee😂😂kadın cinayetleri yüzünden kin güduyom sizlere
Ama bu çiçek böcek işi çok uzar. Bana öğretilen Kadının erkeğe emanet edilmesidir. Emanet korunmalıdır. Üstüne titremektir, değer vermektir, bu nimet için şükretmektir. Kadının varoluş nedeni erkeklerdir. O zaman kadın çiçekse erkek topraktır. Ona can verendir. yarendir
@Mentalite01 Allahallah kim demiş bunu 🤔😏 Erkek dediğin kültürlü olacak karısı çalışmak isterse karışmayacak öyle her şeye yasak koymayacak kadına nefes aldırmayı bilecek yeri gelecek onunla beraber gülecek yeri gelicek onunla beraber ağlayacak yeri gelicek hasta olduğunda yanında olucak Kadın çiçektir koklamasını bilene Erkekler Dikendir Kadını Hor görenlere
Geçin şu kafaları bir artık her odundan adam olmaz
En İyi Kız Görüşü