Maidetta | Kişilik & Karakter konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Heves ulaşılmak istenen hedefe götüren bir araçtır. Bu aracı kendimizi tamamen şartlandırmadan kullanmamız bizim açımızdan daha uygun olacaktır. Netice olarak savaş meydanında mağlup/galip iki sonuç vardır. Şartlanmış insanlar o savaşın mağlubiyetini psikolojik olarak üstlerinde taşırlar. Ama bu iki eylemi kabul görecek olan kişi ise yenilse bile hedefine varamasada Kendisine yeni yollar bulacak ve o yollardan hedefine ulaşmaya çalışacaktır..
1|0
0|0
CatKong | Kişilik & Karakter konusunda 7,8b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Heves ettiğim şeyleri sadece ben bilirim kimse kıramaz. O yüzden de devam.
1|0
0|0
AslındaKimimBen | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Hevesimin kırılması durmama sebep olmaz, fakat olurunu göremediğim detayların peşinden de koşmam.. Boş yere beklenti içerisine girmek, etrafta hüküm süren diğer güzel detayların görülmemesine neden oluyor; vakit kaybettiğinle kalıyorsun.. Olmayanı zorlamam, gerçekleşmeyeceğinden emin olduğum olgu için de yıpratmam kendimi; fakat hiçbir ufak engel de yıldıramaz beni..
1|0
0|0
Tersy | Kişilik & Karakter konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Çabuk kırılgan bir yapım yok. Bir şeyi istiyorsam ona ulaşmak için farklı yollar dener, yine de amacıma ulaşmaya çabalarım. Bedava peynir ancak fare kapanında olur.
0|0
0|0
RubbieRolePlayy | Kişilik & Karakter konusunda 617 görüş paylaştı.
Bilge
2 ay
Hedefim değilse heves de etmem. Bu yüzden hevesim kırılsa da hedefim bakidir.
0|0
0|0
profiterolr | Kişilik & Karakter konusunda 95 görüş paylaştı.
Xper 5
2 ay
Kimseye neyi hedeflediğimi anlatmam. O yüzden hevesimi kırıcak kimse yok
1|0
0|0
Levia | Kişilik & Karakter konusunda 409 görüş paylaştı.
Bilge
2 ay
Başarmadan bıraktığım bir şey hatırlamıyorum. Zaman alsa da sabrediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1119Boş yere beklenti içerisine girmek, etrafta hüküm süren diğer güzel detayların görülmemesine neden oluyor; vakit kaybettiğinle kalıyorsun..
Olmayanı zorlamam, gerçekleşmeyeceğinden emin olduğum olgu için de yıpratmam kendimi; fakat hiçbir ufak engel de yıldıramaz beni..
güzel )
Bencede🤭😅
kolay mı öyle? :\\
:// bir iki gün sonra yine denerim canimm
o zaman iyi )