Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 16,8b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Her yaş yeni tecrübe demek hayatta Ve umarım giden yaşını dolu dolu yaşadın gelen yaşını da dolu dolu yaşarsın:)) Zevk almasını bilmek lazım gerisi sadece sayıların değişmesi
1|0
0|0
OurangMedan | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Yaşımın ilerlemesine göbek atmam, doğum günü işini sevmiyorum.
1|0
0|0
reversengineer | Kişilik & Karakter konusunda 532 görüş paylaştı.
Bilge
2 ay
30a kadar devam. 30dan sonrası o düşüncelere girmeye başlarsın. Eskiden yasımız küçük hor görülüyoruz diye erken büyümek isterdik. Şimdi de geç yaşlansak diyoruz. Her geçen gün bir şeyler katıyor hayat ve eğilimlerimiz farklilasiyor. Şimdiden tebrik ederim. Yeni yaş gününde mutluluklar 😊
İnsan her yaşta kendini genç hissedebilir. Bazıları (benim gibiler) yaşa bakmasızın yaşlılık demeyelim de olgunluk hissiyatında oluyorlar. Üzülecek bir şey yok yok. Fotoğraftaki gibi güzel bir doğum gününü kutlayabiliyorsan ne mutlu sana. Sevdiklerinin yanında olması da daha özel kılar. Tekrardan mutluluklar dilerim :)
Bence gerekmeyecek yere üzülüyorsun eda, her yaş emin ol ki kötü anılar bıraktığı kadar insan için güzel anılar da bırakıyor, yeni yaşının sana sağlık mutluluk özellikle de ve altını çizerek söylüyorum özellikle de sana mutlu huzurlu sağlıklı bir yaşayış getirmesini temenni ediyorum sen bu hayatta çok fazla acı çekmiş güzel bir insansın bütün güzellikler seninle olsun.
Rica ederim seni unuttum sanma amacım rahatsızlık vermek değil sorunlarına destek çıkmak gözümde değerin hiç bir zaman düşmedi düşmeyecek beni engellemiş benden nefret ediyor olabilirsin ama her zaman en güzel dualarım seninle olacak güzel insan herşeye rağmen seni iyi ki tanıdım hiç pişman değilim hakkımda varsa helal olsun sen yine beni kötü bil ama öyle değilim mutlu yıllar.
niqiplex | Kişilik & Karakter konusunda 436 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Bu duyguyu herkes yaşıyor sanırım. İnsanın içinde bir sevinçten ziyade bir burukluk oluyor. Mutlu yıllar şimdiden. Bizim yerimize de pasta ye ama benim yerime olan çikolatalı olsun lütfen. 🙃✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1532Şimdiden iyi ki doğdun. 🌸
Teşekkürler 🥰🌺
Mutlu yıllar
Teşekkürler
Ve umarım giden yaşını dolu dolu yaşadın
gelen yaşını da dolu dolu yaşarsın:))
Zevk almasını bilmek lazım gerisi sadece sayıların değişmesi
Şimdiden tebrik ederim. Yeni yaş gününde mutluluklar 😊
Teşekkürler :) o zaman ben 1 sene daha rahat olayım da 30 dan sonra mı üzüleyim 😂 1 senem kaldı 30a 😑
İnsan her yaşta kendini genç hissedebilir. Bazıları (benim gibiler) yaşa bakmasızın yaşlılık demeyelim de olgunluk hissiyatında oluyorlar. Üzülecek bir şey yok yok. Fotoğraftaki gibi güzel bir doğum gününü kutlayabiliyorsan ne mutlu sana. Sevdiklerinin yanında olması da daha özel kılar. Tekrardan mutluluklar dilerim :)
Tekrar teşekkürler 🤗 yalnız fotoğraftaki gibi güzel bir doğum günü kutlamıyorum malesef. Normal sıradan şekilde oluyor 😂
Sağol volkancım :)
Rica ederim seni unuttum sanma amacım rahatsızlık vermek değil sorunlarına destek çıkmak gözümde değerin hiç bir zaman düşmedi düşmeyecek beni engellemiş benden nefret ediyor olabilirsin ama her zaman en güzel dualarım seninle olacak güzel insan herşeye rağmen seni iyi ki tanıdım hiç pişman değilim hakkımda varsa helal olsun sen yine beni kötü bil ama öyle değilim mutlu yıllar.
Teşekkür ederim 🤗 olur yerim 😂
Teşekkürler 😊🤗
Teşekkürler
ben tesekkur ederim
Teşekkürler
Üzülmüyorum ama tuhaf hissediyorum bir yaş daha yaşlanınca.
Tek taş mıı 😂🙈 teşekkür ederim 🤗
Teşekkürler :) neyi unutmadın
Doğum gününü 🙄 ilk kutlayan ben oldum 🤔😐😂
Paylaşımdan dolayı bilmiş olmayasın 😂 Evet saat 00.00den sonra bu sitede ilk kutlayan sensin. Sağol 🤗
Daha önce muhabbeti olduydu rüyamsı ile aklımda kaldı ordan biliyorum 🙂
Hıı anladım 😂
😂😂😂😂😂 çakal varya yemin ederim
@яüүαмsı 😬
😂😂😂
@яüүαмsı seninki de 30 ağustos idi onuda biliyorum 🙄😮
Hayır 6 Nisan 😱😱😱
@яüүαмsı 12 aralık 1932
12 Aralık mi hayır değil yaş doğru bak osjjs
@яüүαмsı tarihte doğru sen söyledin 🙄
6 Nisan dedim ben 🥺
@яüүαмsı senin burcun yay 12 12 biliyorum yorma beni rüyamsı 🤦♂️