Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
222Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!en çok eleştirenler eğer en az emek verenler olsaydı, bugün nietzsche'ye tembel dememiz gerekirdi. çünkü her kitabında eleştiriyor. yanlışları inadına yapanları eleştiriyor. en çok sitem edenler, en çok beklenti içinde olduklarına katılmıyorum. çünkü en çok sitem edenler, tembellerdir. dedikodunun nedenini çekememezlik değil, bir kadın hastalığı olarak görüyorum. aynı kişiye düşman olanları dost yapan kuru bir cahillik olarak görüyorum.
sitem etmiyorum bana doğru olan ne dedin bende açıkladım yoksa açıklamayacaktım. yani beni buna sen zorladın
hayatta eleştirmekten çok keyif alırım ama bunu yaparken kırıcı olmam yani bir şeyi şöyle yapsan daha iyi olmaz mı diyerek söylemeyi denerim. sitem, aslında sitemi sadece üniversitedeki öğretmenlerime ediyorum :/
Yalnız belirteyim dedikodu bir kadın hastalığı olsa bile maalesef Türkiye istatistikleriyle çelişiyor bu hastalık çünkü Turkiyede erkekler istatiksel olarak kadınlardan dedikoduda çok daha önde. İsterseniz siz de bir araştırın değil. :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş