Kötü olduğunu düşündüğün hayatın sorumlusu sen misin yoksa hayat mı?
46
62
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşü
Chelsea_Lamb | Kişilik & Karakter konusunda 355 görüş paylaştı.
Bilge
2 ay
Köle değiliz. Sınırlı bir zamanda, Sınırlı fiziksel ve mental izinler ile, Bu hayatı yaşamayı çokta istemedi, çoğumuz. İlla bir takım şeylerde başarılı olmak zorunda değiliz. Kimse sormadı bize başta. En azından ben, bana sorulmadığından eminim. Eğer sırf şanssızlığı yüzünden ölen insanları bile görseydim, adaletsizliğinden dolayı böyle bir evrende ne yaşamak ne de bir başkasının yaşamasını isterdim.
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Kötü olduğunu düşündüğüm hayatımın sorumlusu elinde olmayan seçim yapma şansı verilmemiş olmaktan geçiyor, eğerki o konularda seçim hakkım olmuş olsaydı daha güzel bir hayatım olmuş olacaktı, bir diğer şeyde kendim tabi bendede sorun var asiliğim kendi başıma buyrukluğum, yani net bir cevap vermek gerekirse yarı yarıya.
Congruent | Kişilik & Karakter konusunda 631 görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Ben de değilim, hayat da değil. Tek sorumlusu hayatımdaki insanlar. Yalnızlığı cezbedici kılan yanı da bu işte. İnsanlardan arınmak... Belki hayat şartları da zorluyordur ama ana etken olarak insanları görüyorum.
Galiba en büyük sorumlu biziz. Çevremde etken çok az ama fazla olduğunu bile düşünsek hayatımız kötüyse düzeltmek için o etkenlerden kurtulmamız gerekir. Önümüzde taş varken kaldırmaya yardım etmek yerine yeni taş koyuyorlarsa mutlu olabilmek için gerekirse 2 taşıda tek başımıza kaldırmamız gerekiyor bu yüzden sorumlu biziz çözüm aramak yerine pes ediyoruz yanlış yapıyoruz.
1|0
0|0
FragileDreams | Kişilik & Karakter konusunda 755 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Büyük ölçüde coğrafi konum. Coğrafya kaderdir dedikleri şey çok doğru, alım gücü o kadar düşük bir ülkeyiz ki kimse kendini tatmin edecek mutluluğu yaşayamıyor, fırsatlar ülkesi hiç değiliz. Bunlar psikolojiyi de alt üst ediyor
Aslında hayat yaşamak çok güzel ama benim verdiğim yanlış kararlar bu hale getirdi bu duruma getirdi beni Şu an ki halimden de memnunum ama eski halimden daha çok memnunum 😍
1|1
0|0
Nightroad | Kişilik & Karakter konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Güzel soru. Birini sorumlu olarak tutacak olursam yaptığım seçimlerin bedeli sanırım
SnowHoundx | Kişilik & Karakter konusunda 159 görüş paylaştı.
Xper 6
2 ay
Kötü olan insanların verdigi zararlardan hayatıma ettigi kötü etkiden ben sorumlu degil hayat demiyorum "hayatın içindeki insanlardır" insani üzen kıran yıpratan.
Düşünceleriniz hayatınıza yansır :) Aynı secret kitabına benzedim. Ama ne yazık ki bu doğru. Her güne aynı düşünce ile başlarsanız mutsuz olursunuz. Bunu alışkanlık haline getirmeyin. Her gün daha farklı neler yapabilirim bunu düşünmek daha güzel.
Hayat karşımıza çıkardığı şartlardan sorumludur bizde o şartları değerlendirme seklimizden sorumluyuz dur zorluklar kötülükler bizim karsimiza her zaman çıkar onemli olan bunlar karsisindaki tavırlarımızdır bence💚
Bence insan birazda kendinde bulmalı beterin beteri vardır derler mesela yani kötü hissettiğin zaman bile kötü olmadığını düşünürsen bu eylem kötüye yorumlanamayacaktır.
1|1
0|0
nirhamm | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Kesinlikle bizzat benim başkası değil hayat hiç değilll
Benim hayatımda kimse suçlu değildir suçlu birini arıycaksam o da benim herkesi ne yaparlarsa yapsınlar çok rahat ve iyi karşıladığım için hayatımın içine ettim
1|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
Ben masumum kötü olan hayat ve herkes bi kaç kişi hariç
1|0
0|0
Rascoln36 | Kişilik & Karakter konusunda 15,5b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Hayat sorumlusudur daha düzgün gelseydi bizde ona göre yaşardık
1|0
0|0
emre00 | Kişilik & Karakter konusunda 25,4b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Elbet benim de hatalarım vardır. Sadece hayatı suçlayamayız.
En İyi Erkek Görüşü