Bunları yapanların karizması bence yerle bir..
Bence o tek şeyin ne olduğuna bağlı uzun saç küpe piercing falansa sana yakışıyorsa karizmayı çizmez
Vurgulamak istediğim nokta da zaten bu,, bize yakışmayan birşeyi neden uygun gorelim ki kendimize..
Yani işte sen öyle diyorsun ama emin ol dışarda ne erkekler gördük olmayacak davranışlarda bulunup olmayacak şeyleri giyen dapdar pantolon giyen erkek mesela ben giymiyorum öyle pantolon sen nasıl giyiyorsun bir de şey görmüştüm bildiğin kız şortu giyen erkek yumuşak falan değil normal erkek sakallı falan ama kız şortu giyiyo ben ona anlam veremedim mesela hangi akla hizmet bir erkek topuklu ayakkabı şort giysin yani eğilimi varsa neysede eğilimi olmayan erkeğin öyle giyinip çıkması açıkçası pekde hoş karşılanmaz kızlar tarafından ama popona bakarlar o kesin hoş karşılasalarda karşılamasalarda bakarlar
Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok haklisin, bir kız biz bile bu şekilde giyinmiyorsa erkek nasıl giyinebiliyor, amaç ne yani.. taş yerinde ağır olmalı ve adam dediğin adam gibi takılmalı.. çok haklisin..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kişisel bakımdan bahsediyorum. Mesela leş gibi ter koktuğunu düşün al bitti tüm karizma.
Ha anladım şimdi. Ben de ne bilim estetik falan onlara gitti kafa. Güzellik merkezinden çıkmayan erkekler var ya öyle birşey kastettin sandım
İçmek başka, ama çok bir marifetmiş gibi özellikle o şişeyle poz vererek resim çektirenlerden bahsediyorum ben, detayda yazdım zaten. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez..
Katılıyorum kesinlikle yani sevdiği müziğe karışmak olmaz da insana tuhaf geliyor bazen erkekde saç stili kesinlikle çok önemli kendine yakışıyorsa kesmeyeceksin o şekilde
En İyi Kız Görüşleri