İnce_Memed | Kişilik & Karakter konusunda 5,3b görüş paylaştı.
Master
4 ay
aslinda nefret ettiğim şey içinde hakaret ve aşağılamanın olduğu eleştiriler, diğer yandan faydali fikirler edinmeye açığım, mantığına böyle bakman gerek, kimse sana zaten istemediğin bir şeyi söylettiremez ve ya inanadıramaz, düşünceleri dinle ve içinde onu muhakeme et, eğer senin yanlışlarını bulabilebilmende bir yarar sağladığına inanırsan bu kendi kararlarına olumlu bir etki sağlar, ama eleştiri yapmanın da bir adabı vardır, karşındaki insanı kırmayacak, güzel bir şekilde ifade edecek, sakin yapıcı düşünce ile bunu karşı tarafa aktarman gerek. . bunlar olsun eleştiri gerçekten seni rahatsız eden bir şey olmaz..
Anesnur123 | Kişilik & Karakter konusunda 241 görüş paylaştı.
Bilge
4 ay
Sana tüm hatalarını ve eksiklerini söyleyen düşmanlarındır. Düşmanlarını sev çünkü kusurlarını ancak onlar açıkça söyleyebilir. Bu da sana kendini düzeltmek ve geliştirmek için bir şanstır
Kişisel gelişimine önem veren pozitif ve cahil olmayan insanlar yapıcı eleştirilmenin değerini bilirler. Kaliteli eleştiriyi çok severim olumlu ya da olumsuz.
Kimikio | Kişilik & Karakter konusunda 153 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Eleştirinin kalitesi ve sıklığı önemlidir. Sürekli aynı konuda ya da aynı kişi tarafından eleştirilirsem, tahammül edemem. Bunun dışında gerçek anlamda bir eleştiri söz konusuysa, eleştirilere açığım
Ben nefret etmem eleştiriye açık biriyim sinirlenmemde sadece yaptığım yemeği eleştirirlerse kızıyorum bana çirkin desinler yemekerime laf atmasınlar 🙈😂
En İyi Erkek Görüşleri