rrevolutionn | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Hayatın elbette bir akışı var ama kendimizi bırakacağımız kadar değil. :) Yeri gelir akıntıya karşı da kürek çekersin, yeri gelir tersine de yüzersin. Sen onunla oynayabildiğini göster ki o senin üstüne fazla gelemesin. Bırakmam, son nefesime kadar bırakmayacağım.
1|0
0|0
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 14b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Hayati akisina birakali cok oldu ya akip gidiyor işte nereye kadar gidecekse
1|0
0|0
Aybükem78 | Kişilik & Karakter konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Kapıldım gidiyorum akışa son surat hızlı😄
1|2
0|0
7even7 | Kişilik & Karakter konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Sokrates1977 | Kişilik & Karakter konusunda 275 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Küçükken hepimiz dünyayı mutlu bir yer sanardık. Hep mutlu yaşadığımızı ve doğanın kanunun da mutluluk olduğunu sanardık.
Gel gör ki, gerçek diye bir şey vardır. Birisini mutlu etmek için, önce kendi mutluluğundan vaz geçmelisin.
"Belki de bu dünya, başka bir gezegenin cehennemidir."
Aldous Huxley
1|0
0|0
serHAN4554 | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Master
4 ay
Hiç sorma resmen yokuş aşağı gidiyorum 😂 Artık hayatı akışına bırakmak lazım diyorum Kimse için ölmeye üzülmeye değmiyor Yaptığınız her fedakarlık yapmasaydın cevabına kurban oluyor😠 Oyüzden bu saatten sonra olursa ekime olmazsa tey tey teeyyy 😂😂😂
1|0
0|0
CemSert37 | Kişilik & Karakter konusunda 58 görüş paylaştı.
Xper 6
4 ay
Sorunun çözümünü veriyorum: Sen hep hazır olacaksın ve gelen her voleye tereddüt etmeden çakacaksın. Gol olmasa bile geri dönüp baktığında ulan ne güzel vurmuştum diye memnuniyet duyacaksın. Pişmanlık denememekte. :))
0|0
0|0
_BraveHeart_ | Kişilik & Karakter konusunda 607 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
İstediğimiz kadar oynasak da hayat ın akışı da bize oynuyor honda civic i6 es ile 200 göremeyen dayı misali. https://youtu.be/lUh7is3CY3w 😀
1|0
0|0
Chaleur | Kişilik & Karakter konusunda 396 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Cogu zaman kendimi strese sokmak yerine akisina birakmayi tercih edenlerdenim. Ciddi bir durum varsa da tam tersi bir sekilde elimden geleni yapmak cabasinda olurum 🤞
1|0
0|0
bendeakrebim | Kişilik & Karakter konusunda 664 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Saldım çayıra beybisi😁😍🙈 kontrol delisi değilim zaten
En İyi Kız Görüşleri