Hangi özelliğin karşı cinse 'beni reddet' diye bağırıyor?

Senin görüşün var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
7377çok realist olmam...
hayalle değil saçmalamadan mantıkla hareket etmem...
harcamalarımı planlamam..
borçtan kaçmam...
espri anlayışımı ve laf sokmalarımı anlayamaması...
bu liste uzar :)0|00|0Para bağımlısı olan kızlar var mesela , onları anlayınca direk özelliğğim çıkıyor beni reddet beni reddet. Uzaklaşıyorum. karekter olarak ya da bedenen.
0|00|0Ne yazayım diye düşünürken kendimi gözden geçirdim ve farkına vardım ki ben ne sıkıntılı bir adammışım ya. Biraz ukala, aşırı kıskanç ve ilgi delisi.
1|00|0Güven problemim var. Eğer onu aşmama yardımcı olursa zaten beni her halimle seven bir insan olacağı için gerisi gelir bence.
0|00|0Birini sevmem zaman alır ve emek ister. Çünkü; tanış, 3 gün sonra sevgili ol, 5 gün takıl sonra hop ayrıl benlik değil.
0|00|0Her insanın olumsuz bir özelliği vardır. Bunun derecesi önemli. Kendim için konuşayım pek de bir olumsuz özelliğim yok. Yani sevmediğim tipte, karakterde bir insanla zaten ilişkiye başlamam. Sevmediğim özellikleri varsa baştan olmaz bu iş. Sevdiğim özelliklere sahipse muhtemelen ilişki yolunda gider. Daha önceki ilişkilerim oldukça güzeldi. Yani kavgacı biri değilim. Kavga, tartışma vs hiç sevmem. Öyle bir durumu oluşturacak potansiyelde bir kızla zaten sevgili bile olmam. Ben neşeli insanları seviyorum.
0|00|0Karakter:d ama erkeklerin direk dış görünüşe düştüğünü varsayarsak önemsiz bir detay 🤣
0|00|0Çok rahatım ve hiçbir hissimi belli etmiyorum bunu bana yapınca kızıyorum ama kendimi de değiştiremiyorum :D
0|00|0Disardan sert havali kendini begenmis gorunmem ama aslinda sicakkanli asiri iyi bir insanim taniyanlar hep soyler cok farkliymissin derler
1|00|0Fazla hevesimle karşı tarafa sorumluluk yükleme problemim sonradan haksız yere şikayet etmem olabilir
0|00|0Takıntılıyım. Çok kıskancım. Dengesizim. Tüm bu özellikler reddet diye bağırıyor zaten 😂😂
0|00|0Çok kıskancım seversem boğarım sevgimle
İnatçı ve biraz da uykum ağır bir de unutkanım azıcık1|00|0Özgüven sahibi olmam. Ayakları üzerinde duran kadın gördüklerinde gözleri korkuyor
0|00|0Aşırı yakışıklı olmam. Maalesef beni tehlikeli ve kalpsiz duygusuz olduğumu düşünüyorlar ☹️
0|00|0- Hepsini GösterDaha Az Göster
- 4gün
Eğer yolda ya da farklı bir yerde karşılaşsak emin olan aklını başından alırdım. Bu ülkede sadece Kıvanç yok. Özellikle Kıvanç diyorum ki tahallül et.
- 4gün
Anlamıştım zaten kullanıcı adından @DemirAttımY4lnızlığa bu arada “4” rakamı bir harika olmuş. Teşekkürler
- 4gün
Ya insanlar bazı noktalarda birleşebiliyorlar. İşte tüm bu bağlantıların birleştiği nokta ben oluyorum. Beğenmeyenler olacaktır onlar için güzel bir takım elbise yeterli olacaktır. Para gözler beni sevmesin zaten. Aslında göz rengim dolar yeşili ama bilemedim şimdi
- 4gün
Ya biliyormusun sen de duymuşsundur. Annem babam hep “İşte sen ne kadar büyürsen büyü sen benim için hala çocuksun diyor.” Demek ki haklılar seninde söylediğin gibi hanımefendi
Benden gizli bişey yapamaz bunu kendiside öğrenceği için içi feaat birisi kaçar biliyorum :)
0|00|0Kimse cehennemde yanmayı kendisine yakıştıramaz 😄o misal kimse kendini de kötüleyemez
0|00|0Sık sık ruh halimin değişmesi hiçbirşeye gözümün almaması eleştiriye gelememem vs vs
0|00|0- Daha Fazla 90
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Hepside küfür varsa bitti. Direk ayrılık nedeni