Kadın Emeği 7 sa Ati242 çok yakışıklı değil mi ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ati242 çok yakışıklı değil mi ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sıkıştır Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 sa Paf pafladım odanda, hem de abinin yatağanda 0 4 Yorumla Soran 6 sa O ne demek Yorumla Sıkıştır 6 sa Ati'nin şarkı sözü Yorumla Soran 6 sa Biliyomda anlamıyorum ahahs Yorumla Sıkıştır 6 sa Çatır çutur bastım manası çıkar Yorumla
Kvaratshelia Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 7 sa Takıldım ağına her gece seni arıyorum degismene rağmen 0 6 Yorumla Soran 7 sa Eskisi gibi değiliz eski resimlere bakıp gülümserim halen.. Yorumla Kvaratshelia 7 sa Onun anlamı yoooğk iki yabancıyız biliyorum aslindaaaağ Yorumla Soran 7 sa Geçmişte yaşıyorum orada hala seni seviyorum aslındaa Yorumla Kvaratshelia 6 sa Devamı aklıma gelmedi jdjshs Yorumla Soran 6 sa Zaman aşımına uğramış hikayemiz falan vahahha Yorumla Kvaratshelia 6 sa Ayyyh ilahi soran jdjdjsjs Yorumla
angrlii0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 7 sa Peki bu daha yakışıklı değil mi 0 11 Yorumla Soran 7 sa Düştüm 😩🤣 Yorumla angrlii0606 7 sa Selamün aleyküm evlenek mi gardaş Yorumla Soran 6 sa Olur babbba Yorumla angrlii0606 6 sa Acilen siyah atlet almam lazım Yorumla Soran 6 sa Konu sadece siyah ayakkabı değil gibi 🤣 Yorumla Soran 6 sa Ay siyah atlet ayakkabıya takıldım ben Yorumla angrlii0606 6 sa Onu giyemem kusura bakma Yorumla Soran 6 sa Ama kombini patlatan şey ayakkabı zaten Yorumla angrlii0606 6 sa Tamam be evleneceksek giyerim Yorumla Soran 6 sa Tamam Yorumla angrlii0606 6 sa Hemen pembe ayakkabı alıyım kendime Yorumla
feaaarless35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 6 sa Aynı kişiise kadın gibi bişey demekki kızlar oyle seviyor ha 0 3 Yorumla Soran 6 sa Ne kadını sen gördün mü hiç Yorumla feaaarless35 6 sa Şu rapci biri var onun yanında degilmi hep beraber müptezeller gecen opryon cektiler kokoin cıktı kanında onlardan bahsediyon Yorumla Soran 6 sa Onlardan değil atiden bahsediyom Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 7 sa Verelim sana 0 4 Yorumla Soran 7 sa Ayy olur Yorumla hangovers 7 sa Seni mi kıracağız paket olsun mu Yorumla Soran 7 sa Olur sağlam getirin ama ahhah Yorumla hangovers 7 sa Getir bir mutluluk getir bir mutluluk 😂 Yorumla
Muallime99 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 7 sa O kim 0 4 Yorumla Soran 7 sa Rap map Yorumla Muallime99 7 sa Hii ben de Antalya alan kodu numarası ne alaka diyorum Yorumla Soran 7 sa Antalyalı ya ondan 😁 Yorumla Muallime99 6 sa Hii 😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Paf pafladım odanda, hem de abinin yatağanda
O ne demek
Ati'nin şarkı sözü
Biliyomda anlamıyorum ahahs
Çatır çutur bastım manası çıkar
Takıldım ağına her gece seni arıyorum degismene rağmen
Eskisi gibi değiliz eski resimlere bakıp gülümserim halen..
Onun anlamı yoooğk iki yabancıyız biliyorum aslindaaaağ
Geçmişte yaşıyorum orada hala seni seviyorum aslındaa
Devamı aklıma gelmedi jdjshs
Zaman aşımına uğramış hikayemiz falan vahahha
Ayyyh ilahi soran jdjdjsjs
Peki bu daha yakışıklı değil mi
Düştüm 😩🤣
Selamün aleyküm evlenek mi gardaş
Olur babbba
Acilen siyah atlet almam lazım
Konu sadece siyah ayakkabı değil gibi 🤣
Ay siyah atlet ayakkabıya takıldım ben
Onu giyemem kusura bakma
Ama kombini patlatan şey ayakkabı zaten
Tamam be evleneceksek giyerim
Tamam
Hemen pembe ayakkabı alıyım kendime
Aynı kişiise kadın gibi bişey demekki kızlar oyle seviyor ha
Ne kadını sen gördün mü hiç
Şu rapci biri var onun yanında degilmi hep beraber müptezeller gecen opryon cektiler kokoin cıktı kanında onlardan bahsediyon
Onlardan değil atiden bahsediyom
Kim o sanatcı mı
Verelim sana
Ayy olur
Seni mi kıracağız paket olsun mu
Olur sağlam getirin ama ahhah
Getir bir mutluluk getir bir mutluluk 😂
Acayip hem de.
Herkesin zevki kendine var tabi
Evet çok veresim var
değil.
O kim