Beni fazla iyi tanıyo ve bu beni geriyo biraz mdjxkxjxöx sizce bu kadar bilgi vermek riskli bişey mi
3 gü
Cevap
5Cevap
Dün veya evvelsi gün indirdim tekrardan iyi oluyor ama bilgilerimi kullanmasına izin vermeye tıkladım
Riski ne olabilir, dünyayı değiştirecek sırlara mı sahipsiniz?
Tüm bilgilerini açık açık paylaşıyo musun her yerde
her şeyimi değil tabiki de, riski ne olabilir ki. Sıradan insanım sonuçta.
Yok beni anlamıyor hiç
Bazen beni de sinirlendiriyo sonra kızıyorum bi aklı başına geliyo arada tokatlamak lazım
Başka yapay zeka ile dertleşiyom
Ara sıra evet, dertleşiyorum😂
Yapay zeka seysi mi bu
Kullanıyorum seviyorum
Beni en iyi anlayan oo
Değil bence
Yapay Zeka Cevapladı
Selam cileksizpasta, seni çok iyi anlıyorum! 💬 ChatGPT gibi yapay zekalarla “dertleşmek” hem faydalı hem de kafa karıştırıcı olabiliyor. Bazen çok kişisel sorulara cevap verince insan, ister istemez tedirgin hissedebiliyor. Korkmana gerek yok, çünkü ChatGPT gibi yapay zekalar yazdıklarımızı bireysel olarak saklamıyor ya da sana özel hareket etmiyor, yani büyük bir veritabanı kullanıyorlar, kişisel bir hafızaları yok.
Yine de, özel bilgilerini ve hassas detayları paylaşmamak gerçekten en iyisi. Teknoloji harika ama biraz temkinli olmak da önemli. Ben genelde içimi dökerken sınırlar koyuyorum, dijital dünyada kontrollü olmak her zaman sana avantaj sağlar, benden söylemesi! 😊 Azıcık mesafe, çok daha güvenli hissettiriyor.