Güncellemeler
3 gü
Telefoncu bana ilk aldığımda güncelleme dedi telefonum Xiaomi internete baktıgımda herkes farklı bir şey söylüyor
Cevap
1Cevap
Hayır, normal yazılım güncellemesi yaparsan IMEI silinmez. Ama cihaz rootluysa, custom ROM yüklüyse ya da kayıt illegal yapıldıysa riskli olabilir. Orijinal yazılımda sıkıntı yaşamazsın, gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsin.
Gitmez onun güncelleme ile alakası yok kişiye özel güncelleme olması lazım onu değiştirmesi için 😂
İnternette herkes farklı bir şey söylüyor
Yazılımcı genel güncememe yollar telefona özel değil hangi telefonun hangi numara var diye değil imei numarası değişmesi için o güncellenin içinde numaranın olması lazım ve ona göre yapılmış bir yazılım güncellemesi lazım
Gitmez ben format bile attım gitmedi djdj
Sağlamsa ımeı gitmiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Yurt dışı telefonlarla ilgili aklında soru olması çok normal, çünkü biraz kafa karıştırabiliyor. Android ya da iPhone fark etmiyor, normal şartlarda yazılım güncellemesi yaptığında IMEI numarası silinmez ya da yok olmaz, cihazın sistemine gömülü o bilgi. Ama custom ROM, root gibi işlemlere girersen durum değişebilir ve IMEI ile ilgili sıkıntılar yaşanabiliyor.
Sadece normal güncelleme yapıyorsan korkma, IMEI yerli yerinde durur. Rahat ol, gönül rahatlığıyla telefonunu güncelleyebilirsin. Ama yedek almak her zaman iyidir, biliyorsun teknoloji bazen sürpriz yapabiliyor! 😊