Iphone 11 almak istiyorum ancak çok pahalı kaçak alsam nasıl olur nerden alınır güvenilir olarak? İmei durumu hakkında da bilgisi olan varsa yazsın lütfen 🙏
2 ay
Kaçak telefon almak doğru mu?

Iphone 11 almak istiyorum ancak çok pahalı kaçak alsam nasıl olur nerden alınır güvenilir olarak? İmei durumu hakkında da bilgisi olan varsa yazsın lütfen 🙏
Onun yerine benzer fiyatlarda amiral gemisi android alabilirsin. Telefonlarda sorun olmaz ancak garantisi bulunmamakta ve yaşayacağın bir sıkıntıda hiçbir yer kolay kolay tamir etmiyor. Yıllar önce yurtdışından aldığım iphonum bozulmuştu, kaldı ki kaçak ta değildi kendim alıp pasaporta işletmiştim. Apple servisi ücreti ödemek istememe rağmen hiçbir şekilde telefona müdahale etmedi.
Görüş
7Görüş
Hiç bir sorun olmaz süresiz imei attır bende yurt dışı aldım imei beleşe geldi işi bilirsen beleşe gelir
IMEI kaydı için elini çabuk tut eğer 10 bin bile fark ediyorsa hiç düşünmeden al, IMEI kaydı en %123 farklı ödenecek 1 ay sonra
iPhone imei atılmaz. Yurt dışı alacaksan iPhone modellerine bulaşma elinde patlar o telefon
Yüzün de patlayınca doğru olup olmadığını anlaraın jsksjsjs
İmei kaydı yaptırman lazım daha pahalıya geliyor.
Ne kadara yapılıyor?
iPhone pasaport varsa mantıkli su an yazdıgm kaçak
Almamalısın
En İyi Görüş