Css gerekeceğini sanmıyorum bildiğim kadarıyla unity c# ile kullanildigindan yeterli sanırım ama araştırmakta fayda var c# üzerinde geliştirmek gerekebilir kendini temel egitim yetmeyebilir
YouTube de videoları izleyerek ve tekrar ede ede öğrenebilirsin. Ama sakın ezber yapma. Mantığın la hareket et. Veritabanı da bilgilerin saklandığı yerdir. Veritabanı da çok detaylı başlı basina bir şey
Soran
3 ay
visual studio kullanıyorum hocam araştıracağım çok teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
05c#den yapay zeka alanına nasıl yönelebilirim hocam bir bilginiz var mı
unity’e geçmeden önce css java falan ne öğrenmeliyim? c#’deki temel eğitimden sonra direkt unitye geçilmiyor sanırsam
Css gerekeceğini sanmıyorum bildiğim kadarıyla unity c# ile kullanildigindan yeterli sanırım ama araştırmakta fayda var c# üzerinde geliştirmek gerekebilir kendini temel egitim yetmeyebilir
teşekkürler hocam
Estagfurullah ne hocasi 😂 bende bilmiyorum daha bakalim ögrencez başlarsak bi c biliyorum biraz
oyun kodlama ve web tasarımı arasında gidip geliyorum kararsız kaldım biraz
Web tasarımı geleceği olmaya. n bir alan
Oyun kodlama güzel. Çok iyi hatta. Oyunda ekip işi
başka önerileriniz nelerdir? sinema otomasyonu ne oluyor?
Veritabanı biliyor musun?
Biz üniversitede veritabanı dersinde c# ile Sinema otomasyon sistemleri yapmıştı k. Bir proje olarak düşünebilirsin
yok hocam daha c#ye yeni geçtim kısaca özetler misini?
Hangi ide kullanıyorsun
YouTube de videoları izleyerek ve tekrar ede ede öğrenebilirsin. Ama sakın ezber yapma. Mantığın la hareket et. Veritabanı da bilgilerin saklandığı yerdir. Veritabanı da çok detaylı başlı basina bir şey
visual studio kullanıyorum hocam araştıracağım çok teşekkürler
Rica ederim. Visual studio da güzeldir. Kolayı gelsin. İyi çalışmalar
tamamen öğrendiğimi nasıl anlayacağım çünkü küçük bir konu değil bu 10 yıl geçse de yeni şeyler öğrenirsin c# hakkında
Ben de Python'a başladım bir fikrim yok ne yapacağıma dair belli bir noktaya gelmeye çalışıyorum