Telefon almak için hangi siteyi tavsiye edersiniz?

- Görerek alırım netten almamGörüş hala geçerli mi?
- Soran3 ay
İkinci el hakkinda dusuncelerinizi ogrenebilir miyim?
Sıkıntı. Eger ki hala bi faturası, garantisi devam ediyosa arizasi yok gibiyse kullanılır ancak ben sıfır telefondan yanayım ikinci ellerden biraz degil baya canım yandı. d
- Soran3 ay
Sikintisi olursa da garanti zaten xogu durumda kulanici hatasi deyip sana iteleyecek. Ne fayda ki
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Şöyle ki kanks en azından garantisi olursa yaptirsigin telefon daha ucuza gelebilir belki eline iphone gecer iphone da yenisini gonderme durumlari olabiliyor nadirende olsa gibi gibi yani. Ben Şu an iphone se kullaniyorum telefon hala daha hizli kullanacaksan iphone al 5 sene rahat cikarir samsung 1 sene anca kullaniyorum 🤦♂️😅
- Soran3 ay
Haklisin, anladim.
Sen adamsin adam gibi adamsin.
Ya bu SE modeller uygun fiyati ama cok kucuk ya Kanka klasik olacak ama boyu drgil islevi.. . d se 2 al 5 sene goturur emin ol stabil telefonlar samsung gibi degil ki telefonuma hala guncelleme geliyo 😅🤦♂️
- Soran3 ay
Bro sana hak veriyorum. Daha da samsung almayacam zaten arastiriyorum iphone modelleri.
Mesela diger yorumlarda bi abi XR onerdi f/p modeli olarak. Ona da bakacam. Sen de SE2 tavsiye ettin, bakacam.
Eyvallah.
Sen ne dersin peki se2 mi Xr mi?
Kanka yeni cikan iphone modellerini sevmiyorum sahsen hem eski şıklıgıni kaybetti hem ekran buyudu bana hitap etmiyo o yüzden en son çıkan ürünlerinden olan se2 almanı öneririm hem eski kasa hem ekran kücük hem yeni model. Ama param var diyosan xr al ne diyim. Bana kalırsa o kadar para vermene gerek yok bi telefon icin iphonelarda kasma donma da olmuyo surekli guncelleme gelip stabil oldugu icin o yuzden illa son model almana gerek yok yeni modellerinden birini alman yeterli olacaktır
- Soran3 ay
Sen adamsin sen varya adamin dibisin.
Sana hediye videom var dur bekle - Soran3 ay
İzleyeceksin ama soz
https://m.youtube.com/watch?v=c7IoBRRBiX8
En İyi Kız Görüşü
- Gizli Üye3 ayAppleGörüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34- Hepsiburada sitesindeki, satıcısı hepsiburada olan mağaza, teknosa, mediamarktEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- EasyCep ya da TeknosaEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Hiç denemedim lakin herkes oldukça memnun kalıyor, kendini kanıtlamış bir marka kankam
Ben kendime sıfır 8 plus aldım geçen ay, 6400 lira vermiştim. 2. el de güvenilir insanlara denk gelmezsen işin çok zor kankam
- Git bayiden al faturaya ilaveEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- teknosadan uzak dur, ezbercileri dinlemeEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
11 ile aralarında bin lira fark var istiyorsan ona da göz atabilirsin ama aralarında kamera dışında pek bir fark yok. estağfurullah ne demek.
- Soran3 ay
Abi mesela diger yorumda arkadasda iphone ovdu.
Dediki paran az ise 2. el al. İphone zaten garanti destekliyor. Garantili cihaz al sorun olursa servis tamirini yapar basin agrimaz dedi.
Hani samsung xaomi gibi ddgil dedi.
Peki bu acidan bakarsak daha uygun oldugu icin 2. el iphone dusunulebilir mi?
Buna ne dersin?
- AppleEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Teknosa, Media Markt, vatan, trendyolEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Hepsi iyi birbirinden farkı yok. Ben trendyoldan iPhone 11 aldım sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.
Bana göre tek kötü yanı şarjlarının çabuk bitmesi onun dışında her şey iyi. Alacaksan iPhone x veya üst modellerini al.
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşü