Kalitesiz mouse alıyorsun demekki. Benim de var ve yıllardır kullanıyorum hiç bozulmadan
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
4 ay
kalitesizle ilgisi yok. ben gayet iyi kullanıyorum. kalitesiz bile olsa ancak darbeye bağlı gerçekleşebillir. bilmiyorum. ben hep ucundan basıyorum yani elimle tam kavramıyorum acaba ondan mı
Görüş sahibi
4 ay
Yok onunla ilgisi yok bence. Nereden alıyorsun mouselarını?
Soran
4 ay
internet. şuanki mous platoon game mouse. ve gayet kaliteli. zaten ilk kullandığımda bunu biliyorum ama ben gündüzleri biraz çok bilgisayar başına duruyorum. klavyeyi hızlı yazdığım için mouse'da hızlı kullanma ih timalim var, sanmıyorum zarar görebileceğini.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Aldığım her yeni mouse 1 hafta sonra basmamaya, 2-3 defa basarsam veya sert basarsam ancak öyle çalışıyor. Sorun ne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12kalitesizle ilgisi yok. ben gayet iyi kullanıyorum. kalitesiz bile olsa ancak darbeye bağlı gerçekleşebillir. bilmiyorum. ben hep ucundan basıyorum yani elimle tam kavramıyorum acaba ondan mı
Yok onunla ilgisi yok bence. Nereden alıyorsun mouselarını?
internet. şuanki mous platoon game mouse. ve gayet kaliteli. zaten ilk kullandığımda bunu biliyorum ama ben gündüzleri biraz çok bilgisayar başına duruyorum. klavyeyi hızlı yazdığım için mouse'da hızlı kullanma ih timalim var, sanmıyorum zarar görebileceğini.
tamam, nedir sorun?