Birincisi zaten aşırı clickbait başlıklar var. Sonra girdiğiniz sayfayı 5 alt sayfaya ayırıyorlar, merak ettiğin haber için ikinci sayfaya geç! diye diye diye diye o 5 sayfayı size zorla gezdiriyorlar. Sonuç? Sıfır... Geri gitmek isteseniz yine 5 kere geriye tıklamanız lazım falan aksjhfa Teknoloji devrinin en zor olayı.
Deveye hendek atlatmak çok zor be abi!
A seç
Deveye hendekte bale bile yaptırırım ama haber sitesinden istediğime ulaşamam!
Aynen. Yalniz şöyle bir yöntem izliyorum. Konu haberin devamında diyorsa ileri sayfaya gitmem gerekiyorsa gitmiyorum çıkıp başka bir sitede arıyorum. Finalde doğru dürüst bir siteye gelene kadar bu şekilde yapıyorum. Ha o sayfaları çevirerek vakit kaybetmisim ha google da arama yaparak.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
fantastikadamm | İnternet & Teknoloji konusunda 75 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Haber sitelerinde haberden başka her şey var. Aynı cümlelerin onlarca kez tekrarı, haberin devamı için tıklayınlar, başlıkla alakasız gereksiz paragraflar, yırtık dondan çıkar gibi bunaltıcı reklamlar vs. vs. vs...
Eskiden tv. ekranında daha çok yapılan az sonra, az sonra muhabbeti bile daha çekilirdi. Hiç olmazsa zaplıyorduk.. 🤣🤣
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
deadalus | İnternet & Teknoloji konusunda 718 görüş paylaştı.
Master
3 ay
Haber sitelerinde verilen başlıkla alakalı bi bilgi varsa başlığın tekrarı olsa bile yine iyi yeni araç pilleri diye bi habere tıklıyorsun yağmur ormanlarindaki bi orumceginden zehirli olduğu yazıyor haberde hep o minvalde
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
narinbirbey | İnternet & Teknoloji konusunda 680 görüş paylaştı.
Master
3 ay
Profilindeki arkadaşın denediği gibi karı yağarken yalamak daha zor ama haber siteleri de canımı sıkıyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Eğitilme | İnternet & Teknoloji konusunda 752 görüş paylaştı.
Master
3 ay
Her haber sitesinden istediğin bilgiye ulaşamazsın. Nytimes e kadar çeşitli kaynaklar kullan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
322Eskiden tv. ekranında daha çok yapılan az sonra, az sonra muhabbeti bile daha çekilirdi. Hiç olmazsa zaplıyorduk..
🤣🤣
Kullanmıyorum, kullanmayınca da giriş yapmadan görünmüyor çoğu şey
Özellikle Hürriyetin haber sitesi sıkıntılı. Bende twittera bu şekilde başladım baktım haber siteleri ile olacak gibi değil en iyisi twitter açtım.
Atlattım evet
tebrik ederim o zaman