İnternet & Teknoloji Şu an telefon galerinizdeki son fotoğrafa dönüşecek olsanız neye dönüşürdünüz? s 8matador1180 Fenomen Takip Et FacebookTwitter 33 Yine kendiniz mi olurdunuz yoksa nelere dönüşeceksiniz acaba xd Güncellemeler: Takip Et 33 Paylaş FacebookTwitter Şu an telefon galerinizdeki son fotoğrafa dönüşecek olsanız neye dönüşürdünüz? 4715 Görüşünü yaz
lokomotif-portakal | İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b görüş paylaştı. Master 5 ay En son bunu çekmişim. Neye dönüşüyorum burada? Kar mı yoksa cam kapı mı? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi 8matador1180 5 ay hangisini istersen xd demir olsun lokomotif-portakal 5 ay O da var doğru 😌
_кaтzcнεη_ Xper 5 5 ay En son bu fotoğraf geldi WhatsApptan... tatlı bir kedo olmak bana uyar.😻😌 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Miesto Xper 5 5 ay Buna diyeceğim de benden farkı yok. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Berk666 | İnternet & Teknoloji konusunda 274 görüş paylaştı. Guru 5 ay Buna mı dönüşecem şimdi? Bana uyar sjsjsksksk Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi
hayatkaradag Xper 6 5 ay Kedim ve köpeğimin bir birine sarılar uyuyan resim varmış 😂 bu durum da ben kedi mi köpek mi oluyorum?😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
hayattt20 | İnternet & Teknoloji konusunda 363 görüş paylaştı. Guru 5 ay Son fotoğraf bu 😀😀 kız kardeşim göndermişti bugün. 😊 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
uğurböceği0000 | İnternet & Teknoloji konusunda 129 görüş paylaştı. Yoda 5 ay Buymuş 😂 👇 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
öylesineeeebirkiz Xper 6 5 ay Yok artık ya ablam eve aldığı kaktüsün fotosunu atmıştı bugün yeğenimi radyasyondan koruyacakmış. Kaktüse dönüşürmüşüm desene Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
mervee9833 | İnternet & Teknoloji konusunda 175 görüş paylaştı. Guru 5 ay Film ekran görüntüsü var neye dönüşür🤔 en fazla sinema biletine dönüşür şu iyi ki varsın emrah mıdır nedir onun filmine yapardım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
İtalyanKürdo | İnternet & Teknoloji konusunda 186 görüş paylaştı. Yoda 5 ay Sabah aracımın içinde fotoğraf çektim, BMW’ye dönüşebilmek güzel olurdu 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
AysiraM | İnternet & Teknoloji konusunda 127 görüş paylaştı. Yoda 5 ay bi screenshot var baska birinin fark etmez oda kadin nede olsa 😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
girl_said Yoda 5 ay aylık masrafları gösteren excel tablosu vardı onu çekmiştim excel tablosu olurmuşum 😀😀😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
YoğurtluÇikolata Master 5 ay Getir’den bişeyler almışım onun ss i var, dönüşemem😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Rmeysss | İnternet & Teknoloji konusunda 121 görüş paylaştı. Yoda 5 ay Kediye Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Stellinayildizim Xper 5 5 ay Son fotoğrafta hayali Allah rızası olanın Hayal Kırıklığı olmaz yazıyor 😌🌺🌷🌻🌻 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 4 Kişi
Megonlineee Xper 1 5 ay Sen bana kurban ol, a**ına koduğum orangutan suratlısı diye bir ss var ahahahahah Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
KızgınDolunay | İnternet & Teknoloji konusunda 73 görüş paylaştı. Bilge 5 ay Instagram sohbeti ekran resmi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Tanzanit | İnternet & Teknoloji konusunda 186 görüş paylaştı. Guru 5 ay WhatsApp sohbetinden bir ekran görüntüsüne. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Lobellia | İnternet & Teknoloji konusunda 542 görüş paylaştı. Master 5 ay Ben bilgisayara dönüşüp geliyorum hemen. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4715En son bunu çekmişim. Neye dönüşüyorum burada? Kar mı yoksa cam kapı mı?
hangisini istersen xd demir olsun
O da var doğru 😌
En son bu fotoğraf geldi WhatsApptan... tatlı bir kedo olmak bana uyar.😻😌
Buna mı dönüşecem şimdi? Bana uyar sjsjsksksk
Kedim ve köpeğimin bir birine sarılar uyuyan resim varmış 😂 bu durum da ben kedi mi köpek mi oluyorum?😂
Son fotoğraf bu 😀😀 kız kardeşim göndermişti bugün. 😊
Buymuş 😂 👇
Yok artık ya ablam eve aldığı kaktüsün fotosunu atmıştı bugün yeğenimi radyasyondan koruyacakmış. Kaktüse dönüşürmüşüm desene
Browni oluyorum ben sjsj
Film ekran görüntüsü var neye dönüşür🤔 en fazla sinema biletine dönüşür şu iyi ki varsın emrah mıdır nedir onun filmine yapardım
Sabah aracımın içinde fotoğraf çektim, BMW’ye dönüşebilmek güzel olurdu 😂
bi screenshot var baska birinin fark etmez oda kadin nede olsa 😄
aylık masrafları gösteren excel tablosu vardı onu çekmiştim excel tablosu olurmuşum 😀😀😀
Getir’den bişeyler almışım onun ss i var, dönüşemem😀
Kediye
Son fotoğrafta hayali Allah rızası olanın Hayal Kırıklığı olmaz yazıyor 😌🌺🌷🌻🌻
Sen bana kurban ol, a**ına koduğum orangutan suratlısı diye bir ss var ahahahahah
Instagram sohbeti ekran resmi
WhatsApp sohbetinden bir ekran görüntüsüne.
Ben bilgisayara dönüşüp geliyorum hemen.