Comagene00 | İnternet & Teknoloji konusunda 165 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Bizim birader sağ olsun her yenisi çıktığında ysıfırınj alıyor eskisini bana getiriyor eskisi dediğim bir yıllık telefon, hep iPhone kullanıyor bu arada yurt dışına kalıyor ve o telefonun Türkiye de yayılana kadar elime geçmiş oluyor, bu yılda toto bana vurdu gerçi her yıl vuruyorsa bu yıl daha farklı oldu nasılmı? şimdi bunun kullandığı bir hesaplama uygulaması var yalnız bu uygulama kalkmış yani yeni telefon aldığında bu uygulamayı indirmek isteseniz maalesef uygulama olmadığından yüklüyemiyorsunuz bizim biradere bu uygulama kazım eski telefonunda olduğu için eski telefonunu kullanmak zorunda kaldı bu yılki aldığı telefonunda bana getirdi, gerçi onbeş yıldan fazladır ben hiç telefon aldığımı hatırlamıyorum her zaman söylerim Allah toprak tutsun altın olsun inşallah işi gücü rast gelsin Allah herkese böyle kardeş nasip etsin, bu arada bu sadece telefon eee diğerlerini buraya yazarsam kafanızı ütülemiş olurum.
BryanHawk | İnternet & Teknoloji konusunda 1b görüş paylaştı.
Master
4 ay
ilk aldığımı 4 sene, ikinci aldığımı da 4 sene kullandım. ikisi de sıfırdı ve halen çalışır durumdalar. yurt dışından getirttiğim telefonum 2019 model ikinci el bir telefon. samsung galaxy s9+ , baya güzel telefon. 3 yaşında olmasına rağmen sıfırdan farksız.. bunu da herhalde, 2-3 sene daha kullanırım. bozulacak yavaşlayacak cinsten bir şeye benzemiyor çünkü. 6gb ram'i falan var. ilk kez bu kadar kaliteli bir telefon kullandığımdan bende yadırgıyorum bu durumu. daha alışabilmiş değilim xD
Merhaba, Şimdi kime sorsanız 5 yıldır kullanıyor telefonunu, ancak nedense etrafımda gördüklerim hep son model telefonlar😅 Ben de 4 yıldır kullanıyorum telefonumu ve çok şükür daha sorun çıkmadı. İnsanın ihtiyaç ile lüks ayrımını iyi yapması gerektiğini düşünüyorum. Işıkla kal...
Bir önce ki telefonumun 5 yılı rahat vardır, şu anki telefonumu alalı da 1 ay falan oldu ve bunu da uzun süreli kullanırım temiz temiz. Çok sık değiştirmem, kendime göre iyisini almaya çalışırım ve yıllar boyu kullanırım.
4 5 sene kulllanmaya çalışırım yeni telefon alalı bir kac ay oluyor bir sey olmazsa basina bir sey gelmezse uzun süre kullanacam 2 seneyi geçsin de rahat rahat rahat yeter zaten zar zor aldim artik telefon bile alinmiyor nereye istedigimizin canı istedigi zaman değiştireceksin
Kanka Paraya Bağlı bu her ay 10 milyar maaş olursan 2 ayda bir telefon değiştirirsin senede 30 bin lira 40 bin lira para alırsan 10 yılda bir değiştirirsin
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Enperatriz_Eztia | İnternet & Teknoloji konusunda 676 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
O 48 ay da telefon almak için çektiği kredinin bitiş tarihidir.😅 ben ihtiyaçlarıma göre değiştşririm. Genelde bozulana kadar değiştirmem. 7-8 yıl olmuştu alalı. Bu sene değiştirdim.
Telefonlarda taksit sınırlaması gellmeden önce telefon değiştirme süreleri ortalama 12-13 aydı. Şimdi taksit sınırlamasından sonra ve artan fiyatlardan dolayı bu süre 48 ay olabileceğini sanmıyorum ama 20-24 aya falan çıkmıştır.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş