Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Oyy kuzum benim, senin robot süpürgen yok mu? Kızz kocana 14 Şubat ta robot süpürge al sgdhdhh
😅O kadar param yok ki 🥺🥺🥺Sen alsana bana 14 şubatta, aramızda ki çekim malu fjdkdkf
😅🌸😘
bende almayi dusunuyorm ama ne kadar iyi temizler emin olamadim
@papatya016 Ben son çıkan modelini aldım hem süpürüyo hem siliyo emiş gücü güzel benim kadar temiz iş çıkartıyo :D
televizyonda gormustum haritalama özelligi olan modelini mi aldiniz? Onu yapabilir miyim bilmiyorm 🙁
@papatya016 evet o modelden aldım yaparsın ya çok basit bi kere yapıyosun zaten ondan sonrası çok kolay oluyo youtubeda videoları falan da var
cok tesekkur ederim bende bakicam bi calıstıgım icin zor oluyo temizlik valla
@papatya016 rica ederim bencede bak bi çalışıyosan daha çok faydasını görürsün :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38İndirimde bulsam ben de alırım, kullanışlı gibi gözüküyor.
Oyy kuzum benim, senin robot süpürgen yok mu? Kızz kocana 14 Şubat ta robot süpürge al sgdhdhh
😅O kadar param yok ki 🥺🥺🥺
Sen alsana bana 14 şubatta, aramızda ki çekim malu fjdkdkf
😅🌸😘
bende almayi dusunuyorm ama ne kadar iyi temizler emin olamadim
@papatya016 Ben son çıkan modelini aldım hem süpürüyo hem siliyo emiş gücü güzel benim kadar temiz iş çıkartıyo :D
televizyonda gormustum haritalama özelligi olan modelini mi aldiniz? Onu yapabilir miyim bilmiyorm 🙁
@papatya016 evet o modelden aldım yaparsın ya çok basit bi kere yapıyosun zaten ondan sonrası çok kolay oluyo youtubeda videoları falan da var
cok tesekkur ederim bende bakicam bi calıstıgım icin zor oluyo temizlik valla
@papatya016 rica ederim bencede bak bi çalışıyosan daha çok faydasını görürsün :)
#Hükümdar