Hepsiburada neden TC kimlik numarası ve ad soyad Doğum tarihi bilgilerini istiyor 2 yıldır ilkez böylesi birsey gördüm bu sitede ve sazan gibi atladım umursamadan şimdi ise cok taktım😞
TC kimlik numarası?

Takılma bir problem yasamazsin ben senelerdir alisveris yapiyorum o siteden. Tc kimlik no, seri numaran bilinmeden bir anlam taşımaz zaten.
Ki keza yılların sitesi orası bir çok insanda alişveriş yapıyor. Korkmani gerektirecek bir durum yok.
Elektronik Fatura keserken de kimlik gibi bilgiler istendigi oluyor.
Ki icini rahatlatacaksa soyleyeyim nesineye zamaninda seri no'yu bile verdigimi bilirim kimliğin. Hani siteler guvenilir yasal olduktan sonra korkma.
Zaten kimliği şu an kime vermiyoruz ki basimiza gelecek olduktan sonra her türlü gelir.
Rica ederim.🙏 Ilk internet alisverisimde bende takilmistim bunlara yıllar önce. Ama kimlik numarandan bir sey yapamazlar tedirgin olma 😊
Cevap
7Cevap
yok artık fatura kesmelerı zorunlu cunku yasal olarak ıstemek zorunda kaldılar. ondan dolayı sıkıntı degıl hepımız ıfsalanıcaz amerıka savas acarsa bıyere adamlar herseyı googla ögrendıler zaten. takılma
Bunda takılacak bir şey yok tabi tanınmayan bir siteye vermediğin taktirde TC ni istemelerinin amacı tamamen guvenlik gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin sıkıntı yok 🙂👍
Fatura için gerekiyor ama teslimat esnasında daha kolay oluyor aslında
Ben hepsini vermistim bisey olmuyor
Bende sipariş verdim ama istemedi hiç
Korkmana gerek yok. Sonuçta tc no yani çokta büyük bi olay değil ve değişik bi siteye yazmadın hepsiburada güvencesi var
Adına fatura kesiyorlar o yüzden istiyorlar
ilk duydum valla girme bence
garip ama verme bence
Ellam seni sapcqk
Güvenlik amaçlı
En İyi Cevap