Bazı hesapları ben takibe almıyorum kendi alıyor. Bugün farkettim 5-10 tane yerli yabancı şarkıcı-oyuncu profili takipteyim şaşırdım. Facebook kendi mi alıyor yoksa ben mi yanlışlıkla falan basıyorum. Size de oldu mu hiç?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
02Nereden görüyoruz onu
Ayarlardan
Bak şunu da söyliyim. Normalde takibe aldığım kişiler için bilgi yazıyor ya hani... şu kişiyi takip etti diye hatta tarih de oluyor ya. Ama bunlar da hareketler kısmında takip bölümüne bakıyorum hiç öyle bilgiler yazmıyor
Tamam işte. Bak ne yap. Facebook’a gir, oradan profiline tıkla, orada hikaye ekle kısmı var ya oradan... nokta var. Oraya tıkla. Başkasının gözünden gör de. Eğer açıksa Facebook’un herkese bütün her şeyi göreibprğej. Biri takipçi satın aldıysa orada çıkman çok normal
Dediğini yaptım sadece arkadaşlarım ve bazı hakkında bilgilerim görünüyor. Bi gönderilerim yok zaten ve genel olarak da bazı bilgilerim herkese açıkken bazıları sadece ben olarak ayarlı
Şimdi bu durumun takipçi satın almayla mı alakası var yani diyorsun 🤔
Hesabın dışa karşı kapalı. Diğer bir seçenek ise zamanında beğendiğin bir sayfa askıya alınmış olabilir. Ondan dolayı böyle olmuş olabilir. Kapalı profilleri takipçi olarak satın alamazlar
Hm anladım peki takip edilenleri silme var mı? Hani diyor ya şu kişiyi takip ettin. Bu bilgi silinebiliyor mu? ben biraz baktım kendi takip ettiklerim için yazan o bilgiyi silmeye çalıştım yoktu öyle bi seçenek. Yaptığım yorumları beğenileri vs silebiliyorum ama takip bilgilerinin silinmesi de yok sanırım
Nasıl yani, takip ettiğiniz kişinin takip edildiği bilgisini mi silmek istiyorsunuz
Sadece tıkladığımda gör seçeneği çıkıyor. Bunu da şundan soruyorum sanmıyorum ama biri hack vs dedi hani takip ettikten sonra biri siliyor mu diye düşündüm de
Evet yani silinemiyorsa demekki biri takip edip ardından silmiş olamaz
Hack falan yok sakin ol 😅😅 ne hacki fjjf o bilgi silinmiyor o yüzden sıkıntı yok. Takip ettiğin sayfayı engellersen öyle belki bütün şeyler kalkar
Evet hack ihtimal vermiyorum ama çok saçma değil mi 🙄😂 bir değil iki değil 5-10 tane ünlü insan hesabını takibe almışım ama diğer yani kendim takibe aldığım kişilerin zamanı ve takibe aldın diye yazısı var onların yok
Hatta deneme yaptım o ünlü hesaplarından birini takipten çıkıp sonra takip ettim ve bildirimi düştü mesela face ime
Belki aşırı uzun zaman olduysan alalı onların bilgileri ondan kalkmış olabilir
Yine ben ya da biri yapmış olsa bildirimi düşerdi face kaynaklı bişey olduğunu düşünüyorum ama kapalı hesaplara bişey yapamazlar dedin sen de ay bilemedim kafam çok karıştı neyse 😅
Hddj yahu belki aylar önce yaptın gnf ne biliyorsun 😅😅 buna mı taktın cidden kafayı gece gece. Belki facenin ana bilgisayarında ki bir problemden kaynaklı jf ne biliyorsun
Yani uzun zaman öncekiler de duruyor hatta şöyle diyim 6-7 yıl 😅
Aman doğru haklısın neyse ne 😂
Bu arada bişey dikkatimi çekti takibe aldıklarımızın bilgisini silemiyoruz, sil seçeneği yok sadece gör var ama takipten çıkardıklarımızın bilgisi için sil seçeneği mevcut 🤔 ilginç 😅
Krje hah şöyle ya gkf bu kadar kıllanmayın her şeyden
Jfjd dikwktibi başka şeylere ver bence jf facele kafayı bozma 😅😅
Hahaha peki . s. s
Teşekkür ediyorum bu arada 🙂
Bir de takipe aldıklarının takip bilgisini ayarlardan kapatabiliyrosun. Sadece ben olarak gör kısmı var diye hatırlıyorum facede
Aynen sadece ben olarak ayarlı o zaten
Eee sadece sen görüyorsan problem ne kffn
Takibe alınınca sayfa işgali gönderilerin çıkması vs vs
😅😅 neyse rica ederim bu arada 😆
Sevmiyorum 😅
İyi geceler 🙏
Facebook’unu kapatırsan bu sevme sorununu kökünden halledersin 🤪🤪
Ay tamam sen de 😅
Nff iyi la kız yazsın bana bildirim gelsin 😅 sonra ben yazarken tekrar yazsın, o bildirim ben yazdıktan sonra gelsin ama ay tamam yeter be ben oluyum. Ne güzel dünya be fjjf
Güldürdün 😅hayır tabiki yazmandan dolayı demedim yani face imi kapatma olayını abartma anlamında dedim 😂 sonuçta sayfamda görmek istemediğim gönderilerin düşmesini sevmemem doğal ancak hesabımı kullanıyorum
Ben mantıksal bakarım olaya 😂😂 sorunu kökten halletmek daha mantıksal geldi 🤪🤪 ama kullandığına göre fjf sevmediğin şeylerin de olması normal tabii
Mantığını sevdim 😅 her istemediğimiz sevmediğimiz şeyi kökten halledebilsek keşke 😂
Ben hallediyorum 🤭🤭 şaka maka bu sohbet uzar gider. İyi geceler diliyorum. Azıcık makale kaynağı araştırayım
Kolay gelsin iyi geceler tekrardan 🙏🙂
Anlamadım
Hackli olduğunu sanmıyorum