İşlemci Teknolojisi: Core i5
İşlemci Çekirdek Sayısı: 4 Çekirdek
Ram (Sistem Belleği) 8 GB
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Disk Kapasitesi 256 GB
Ben HP almıştım özellik olarak seninkisi ile aynı. Ekim ayı idi. O zamanlarda 7000 TL idi. Ben olsam 8000 TL'ye daha iyi bilgisayar bulurum onu alırım. Cidden çok kötü işlemci falan. 1000 TL daha üstüne koyup daha iyisini alsaymışım diyorum. Velhasıl 8000 TL buna vermem.
hp ucuz oluyor kalitesiz çinkü çok ses çıkarır ısınır çart curt b*k gibi hp alan enayidir.
Bu fiyata aldıysan açıkçası afedersin kaziklanmissin. Dediğim gibi satmaya da çalışsan açıkçası benim dediğim gibi kullanım süresine göre 3000-5000 TL arası veririm.
😂😂 ben almam zaten. Bende aynı özellikli olanı var. Bundan kurtulmak istiyorum bir de aynısına musallat edemem kendimi 😂
Özellikleri aynı olduktan sonra monster olsun isterse😂. Hem de zaten bı dsha da almam laptop. PC toplarım toplarsam
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Valla bu kadsr para verilicek bir makina degilmis bu kusura bakma da hakettigini vermemisin bu fiyata aldiysan
Bilginiz yok madem boş yapmayın. Mesela işlemci kaçıncı nesil? Ekran kartı marka model ne?
@Deliyimbendeliyim 10 sene evvelki makinenin 10 bin TL edeceğini sanıyorsan yanılıyorsun
En İyi Erkek Görüşü