Türkiye'deki bir çok arkadaşım ülkenin yapısı gereği sosyal medyadan yorum yapsan bile akşam evini pöh basar dedi sokakta kadinlar rahat gezemez gibi siyasetçileri eleştirmenin senin müebbet ceza almana bile neden olur dediler lgbt gibi şeylerin ülkede terörist muamelesi gördüğünü anlattı sizce gerçekmi bu?
KaraKaplıKitap | İnternet & Teknoloji konusunda 75 görüş paylaştı.
Bilge
9 gü
Sokakta tanklar falan geziyor😒 Abartmış.. Sokakta kadınlar rahat değil çünkü taciz/tecavüz çok fazla. Siyasetçileri eleştirenler de tazminat falan alıyor. Müebbeti cinayet işleyenler bile almıyor bazen. LGBT de terörist değil toplım tarafından kabul görmüyor. Boğaziçindeki gösterilerdeki teröristle bağlantılı olanlara terörist denildi. Ama bunu diğer öğrenciler de üzerine alındı veya hepsine söylendi de sonradan biz aslında göz altına aldığımız terörle bağlantılı olanlars demiştik denildi falan olayın doğrudan LGBT ile ilgisi yok.
Söylediklerinin tamamına katilamam ancak şu var ki sosyal medya güvenli değil bu bir gerçek
0|0
0|0
uomoitaliano | İnternet & Teknoloji konusunda 162 görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Sosyal medya öyle taranmıyor şikayet gelirse ve o şikayet ulaştırılırsa yetkili birime gereği öyle yapılır bu yüzden herkese açık olan paylaşımlara dikkat edilmeli üstü kapalı olmak zorunda
1|0
0|0
frodonunpeksimeti | İnternet & Teknoloji konusunda 71 görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Güvensiz hissedecek paylaşımlar yapmıyorum. Fazla yüz göz olmam, fotoğrafım bile yok neredeyse, 1 2 tane var. Doğru bilgiler de girmem. Sevmiyorum öyle kendimi açmayı ben, sorun yok yani benim için :D
PÖH ten rahatsiz oluyorsan, kanunsuz is yapma, bitti! Türkiyede Devlet daha sert önlemler almali, bukadar denetlemeye ragmen teröristi, vatan haini, sapiklar halen rahatca geziyor. propagandalarini yapabiliyor. Almanyada 2 sefer internette bomba yaz polisler kapinda, birine küfür et, avukatinda aninda tazminat davasi. Türkiyede her türlü pislik internette cirit atiyor, bunlarin sayisi okadar cokki , hangisine yetiseceklerini bilemiyorlar.
1|0
0|0
MehmetCannn1 | İnternet & Teknoloji konusunda 138 görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Sosyal medyanın insanların bilgilerini çalmak için en müsait mecra olduğunu düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3228Abartmış..
Sokakta kadınlar rahat değil çünkü taciz/tecavüz çok fazla.
Siyasetçileri eleştirenler de tazminat falan alıyor. Müebbeti cinayet işleyenler bile almıyor bazen.
LGBT de terörist değil toplım tarafından kabul görmüyor. Boğaziçindeki gösterilerdeki teröristle bağlantılı olanlara terörist denildi. Ama bunu diğer öğrenciler de üzerine alındı veya hepsine söylendi de sonradan biz aslında göz altına aldığımız terörle bağlantılı olanlars demiştik denildi falan olayın doğrudan LGBT ile ilgisi yok.
Neyse arkadaşların abartarak anlatmış işte
Türkiyede Devlet daha sert önlemler almali, bukadar denetlemeye ragmen teröristi, vatan haini, sapiklar halen rahatca geziyor. propagandalarini yapabiliyor.
Almanyada 2 sefer internette bomba yaz polisler kapinda, birine küfür et, avukatinda aninda tazminat davasi.
Türkiyede her türlü pislik internette cirit atiyor, bunlarin sayisi okadar cokki , hangisine yetiseceklerini bilemiyorlar.
Güvenli bulmamak için illegalleşmek lazım diye düşünüyorum
Knk Allah'ın verdiği bir özellik anne karnından öyle doğuyor herkesin fantazisi farklı yani tanıdığım kişilerde var korkulacak bişey yok🤷
🌟✊✊