Merhabalar..Barış Özcan & Ruhi ÇenetGerçek anlamda çok gereksiz videoların, faydasız şeylerin olduğu adeta bir çöplüğe dönüşen YouTuber camiasında iki isim hemen kendi farkını ortaya koyuyor.. Diğerlerinden çok farklılar ve çok başarılılar..
RUHİ ÇENET: Hayatın tüm çetrefilli yollarından ilmek ilmek dokuyarak ve dokunarak geçiyor..
BARIŞ ÖZCAN: Daha çok evrenin ve uzayın sırlarını çözmekle ve bizi de konuya çılgınca dahil etmekle meşgul..BARIŞ ÖZCAN: Son videosunda Mars'a başarıyla inen Perseverance Rover uzay aracının ulaşmasını sanki kendi o roketin içindeymişcesine heyecanla ve canlı olarak aktardı.RUHİ ÇENET: Dünyanın en soğuk şehrine, Yakutistan'a gitti ve -71 derecede yaşayabilmeyi deneyimledi.. Onunla birlikte izleyenleri de resmen DONDU.. RUHİ ÇENET: 5 milyon 270 bin takipçi var..
BARIŞ ÖZCAN: 5 milyon 170 bin takipçisi var..
Ben her ikisininde iyi bir takipçisiyim. Ama bir seçim yapmam gerekirse Barış Özcan derim..
Barış Özcan'ı hayranlıkla izliyorum. Gerçekten içerikleri çok ilgi çekici ve çok emek verilerek ve aynı zamanda da büyük araştırmalarla farklı açılardan ele alarak hazırlanmış çapta.
Ruhi Çenet'in gizem katarak ilgi çekmeye çalıştığını düşünmüştüm bir kaç videosunu izlediğimde. O nedenle olumsuz ön yargım oluşmadı diyemem.
fangoria | İnternet & Teknoloji konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Fenomen
10 gü
İkisini de takip etmiyorum
1|0
0|0
EmirAdakul | İnternet & Teknoloji konusunda 192 görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Barış özcan diyorum bunun nedeni ise barış özcan hayattan çok bilimsel gercekliklere ilgileniyor. Videoyu çekmeden önce güzel bir araştırma yapıyor. Videoyu çekerken muhteşem bir görsel kurguyla içeriğini zenginleştiriyor. Ikisininde yıllardır takipçisiyim. Ikiside efsane isler çıkartıyor.
Ruhi benim arkadaşım ve çok ta severim kendisini. Göründüğünden daha naif ve kibar bir adamdır, Ama Barış beyin hakkını yiyemem ruhi den bir tık daha öndedir özellikle araştırma ve teknoloji konusunda.
Thebutcher34 | İnternet & Teknoloji konusunda 61 görüş paylaştı.
Xper 7
9 gü
İkisi de güzel ikisini de severim ama Ruhi Çenet tercihim. Barış abi gibi detayları seven biriyim ama onun kadar bilimselliğe yatkınlığım yok o yüzden ara ara ilgimi çekmiyor videoları. Ruhi Çenet birçok youtuberden hem herkesin anlayacağı biçimde konuşması hem de meraklılığı bakımından önde
1|0
0|0
Ütü-Masası | İnternet & Teknoloji konusunda 203 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Söz konusu özgün içerikler noktasında kesinlikle Barış Özcan. Kendileri en az 2 kaynaktan tarama yaparak bilgiyi alır ve paylaşır. Ayrıca Barış Özcan'ın videolarında birden fazla farklı konularda bilgi sahibi de olabiliyorsun. Ruhi Çenet daha çok belli bir kanıta dayanmayan, olması muhtemel olayları da ele alıyor. Esasen kanalı ilk kurduğu zamanlarda bunu daha fazla yapıyordu. Genel olarak onu da beğeniyorum ama kesinlikle bir Barış Özcan etmez.
1|0
0|0
biradetmehmet | İnternet & Teknoloji konusunda 1b görüş paylaştı.
Master
10 gü
Ikisini de zaman zaman takip ediyorum İkisi de yaptığı işin hakkını veriyor yani aralarında bir fark göz etmeye gerek yok ikisi de başarılı İkisi de takip edilmeye değer boş ve gereksiz TikTok ya da oyun videoları ile zaman harcamıyor lar Hangisi bir adım önde diye düşünürsen o an hangisini izliyorsan O bir adım öndedir
Ruhi cenet paraci arkadas. Video paylasiyo katil daha fazlasini gor falan 😀
Baris ozcan zaten kazanacagini kazaniyo reelde adam sadece bilgi vermek amacli yaptigi belli. Abd de 3 bin dolar alsan yeter zaten 😀
1|0
0|0
athena_anthea | İnternet & Teknoloji konusunda 58 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Evet ikiside başarılı ve ciddi bir birikimleri var ama bana da Barış daha sempatik geliyor sunumu sesi daha iyi ve seçtiği konuları daha çok seviyorum.
1|0
0|0
çarliabiniz | İnternet & Teknoloji konusunda 333 görüş paylaştı.
Ruhu cenet diyorum çünkü bu barış özcan türkiye icin icerik paylasıyo ozaman türkiyede olması lazım ben bu barış dan süpheleniyorum valla bu fetöcü olmasın lan adam türkiyeye gelmekten cekiniyo nedense
1|0
0|0
johnyx | İnternet & Teknoloji konusunda 293 görüş paylaştı.
Master
10 gü
Tamamen şahsi düşüncem ve hissiyatım, İkisi de manipülatör İkisi de sistemin adamı İkisinin de para için yapmayacakları algı yok.
1|0
0|0
mert12356 | İnternet & Teknoloji konusunda 371 görüş paylaştı.
Guru
9 gü
Ruhi Çenet boş beleş yapmacık biri ya Barış Özcan en azından entellektüel bilgi birikimi yüksek birisi.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş